Objava

Collapse
No announcement yet.

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales (Film 2017)

Collapse
X
Collapse
 •  

 • Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales (Film 2017)

  Još jedan u nizu nastavaka filmova "Pirates of the Caribbean" (Pirati sa Kariba)u kojima glavnu ulogu igra Johnny Depp, ukoliko su vam se svideli prethodni nastavci ove sjajne fantazije obavezno odgledajte i ovaj deo.
  Od prvog dela filma Pirati sa Kriba iz 2003 pa do danas Johnny Depp je zaštitni znak ove serije filmova, sve ove filmove odlikuju neverovatni efekti kostimografija scene koje su nezaboravne i naravno brojni prvorazredni glumci kao što je recimo Javier Bardem (Kapetan Salazar) koji je u "Dead Men Tell No Tales" filmu donekle zasenio i samog Johnny Depp-a. Ako se uzme u obzir budžet filma od nekih 300mil $ moglo se i očekivati da ovaj poslednji nastavak neće omanuti.
  Radnja filma:
  Dvanaestogodišnji Henry Turner sin Will Turner-a posećuje oca na ukletom brodu zvani "Flying Dutchman" (Leteći Holanđanin) i obećava ocu da će ga isloboditi prokletstva koje ga je snašlo. Devet godina kasnije Henry Turner se nalazi na brodu britanske mornarice gde je lišen slobode dok brod pada u ruke uklete posade kapetana Salazara. Kapetan Salazar njegova posada osvajaju brod i pobiju celu posadu ostavivši samo Henrija u životu kako bi preneo poruku Jack Sparrow-u da dolazi po njega...
  Kapetan Jack Sparrow je u potrazi za Posejdonovim trozubcem kojim Henry Turner (sin Will Turner-a) namerava da oslobodi svog oca dok ih ukleta posada kapetana Salazara proganja.

  Glavne uloge:
  Johnny Depp kao kapetan Jack Sparrow
  Javier Bardem kao kapetan Salazar
  Geoffrey Rush kao kapetan Hector Barbossa
  Brenton Thwaites kao Henry Turner
  Kaya Scodelario kao Carina Smyth
  i drugi...

  Prikačeni fajlovi

   Ostavite komentar

   Molimo unesite šest brojeva ili slova koji se vide na slici (osvežite sliku po potrebi)

   Registration Image Osveži sliku

  Article Tags

  Collapse

  Latest Articles

  Collapse

  • American Made (Film 2017)
   by goxy30
   Ako volite Tom Kruza morate odgledati "American Made" film, Tom je ovde naprosto briljirao. Film je režirao Doug Liman a osim Tom Kruza u filmu nema većih zvezda Holivuda, premijerno je prikazan 23.07.2017god.
   Priča je rađena po stvarnim događajima ali naravno dosta toga je i izmišlljeno kako bi film bio zanimljiviji širem auditorijumu. Meni lično se film sviđa jer lepo prikazuje u šta i kako je sve bila upletena američka vlast, lepo ogoljuje sliku kakvu mnogi imaju o...
   06-01-18, 00:26
  • Roman J. Israel, Esq. (2017)
   by goxy30
   Još jedna sjajna drama sa Denzel Vašingtonom u glavnoj ulozi, jednostavno Denzelu je ova uloga savršeno legla.
   Roman J. Israel je advokat koji radi u maloj advokatskoj kući, godinama drugi ljudi uzimaju zasluge za njegove borbe u sudnci, njegova borba će ćak i promeniti neka pravila u američkom pravnom sistemu. Roman J je genije kad je reč o pravu ali se ne snalazi baš najbolje u odnosima sa ljudima.
   Jednog dana njegov partner koji je bio frontmen male advokatske kuće doživi...
   04-01-18, 00:14
  • The Dark Tower (Film 2017)
   by goxy30
   Film The Dark Tower (Mračna Kula) je rađen po istoimenom romanu koji je napisao čuveni Stephen King, ovu avanturu/fantaziju vredi odgledati ukoliko volite ovaj žanr naročito ako imamo u vidu da su glavne uloge pripale Idris Elbi kao revolverašu i Metju Mekdonahju koji igra zlog čarobnjaka.
   Dečak već godinama ima vizije o mračnoj kuli koja čuva naš univerzum od zla, vizije zbog kojih dečaka mnogi pa i njegova majka smatraju za nekog ko ima psihičkih problema jer ga je otac kao...
   02-01-18, 22:54
  • Murder on the Orient Express (Film 2017)
   by goxy30
   Ubistvo u Orijent ekspresu (Murder on the Orient Express) je film (krimi drama) zasnovan na istoimenom romanu Agate Kristi iz 1934god koji je bio inspiracija za mnoge druge filmove a po ovom romanu su napravljena još dva filma 1974god i 2001god. Dakle priča je provereno dobra a ovaj film iz 2017 je provereno dobar jer koji je pa to film u kome igra Jhonny Depp loš, obožavaoci ovog žanra obavezno da odgledaju.

   Herkul Poaro posle rešenog slučaja kreće za London vozom Orijent ekspresa....
   30-12-17, 23:59
  • Mudbound (Film 2017)
   by goxy30
   Retkost je da američka produkcija napravi baš dobru dramu, ovo je jedna od njih. Modbound dramu je režirala Dee Rees po istoimenom romanu koji je napisala Hillary Jordan 2008god.
   Radnja filma počinje 1939 god kada se Laura udaje za Henrija, ona ima 31god i devica je, njoj se Henri ne sviđa naročito ali se ipak udaje za njega posle čega oni dobijaju dve ćerke. Henri ima zgodnog mlađeg brata Džejmija a Lauri se Džejmi sviđa od prvog dana kada su se upoznali, istog dana kad je Henri...
   30-12-17, 22:21
  • All the Money in the World (Film 2017)
   by goxy30
   Sav Novac Ovog Sveta (All the Money in the World) je krimi/triler film u režiji Ridley Scott-a koji je rađen po knjizi "Painfully Rich" iz 1995god koju je napisao John Pearson.
   Paul Geti je najimućniji čovek na svetu a njegov unuk je 10 juna 1973 kidnapovan u Rimu, to se desilo tokom njegove posete palati Palazzo Farnese. Šesnaestogodišnji Paul Geti treći je zatočen a kidnaperi traže od njegovog dede 17 miliona dolara kako bi ga oslobodili. Deda odbija da isplati novac kidnaperima...
   25-12-17, 14:05
  Working...
  X