Objava

Collapse
No announcement yet.

The Dark Tower (Film 2017)

Collapse
X
Collapse
  •  

  • The Dark Tower (Film 2017)

    Film The Dark Tower (Mračna Kula) je rađen po istoimenom romanu koji je napisao čuveni Stephen King, ovu avanturu/fantaziju vredi odgledati ukoliko volite ovaj žanr naročito ako imamo u vidu da su glavne uloge pripale Idris Elbi kao revolverašu i Metju Mekdonahju koji igra zlog čarobnjaka.
    Dečak već godinama ima vizije o mračnoj kuli koja čuva naš univerzum od zla, vizije zbog kojih dečaka mnogi pa i njegova majka smatraju za nekog ko ima psihičkih problema jer ga je otac kao malog ostavio.
    Našu planetu potresaju čudni zemljotresi za koje ne postoji pravo objašnjenje, zapravo dečakove vizije su stvarne a "čovek u crnom" pokušava da uništi kulu koja se nalazi na drugom svetu u našem univerzumu što ima za posledicu te brojne zemljotrese koji se osećaju čak na zemlji. Zli čarobnjak tj čovek u crnom otima obdarenu decu poput Džejka i koristi ih kako bi srušio kulu i omogućio zlim demonima da osvoje naš univerzum. Hiljadama godina revolveraši čuvaju naš univerzum od demona čuvaju revolveraši koje je zli čarobnjak sve pobio, sve osim jednog jer nad njim njegove čini ne deluju. Džejk uspeva da pronađe portal i stupa u kontakt sa poslednjim revolverašem i tu počinje bitka dobra i zla za toranj koji štiti ne samo naš svet već i mnoge druge kojih nismo ni svesni.



    Glavne uloge:
    Idris Elba kao Roland Deschain revolveraš
    Matthew McConaughey kao Walter Padick, čovek u crnom
    Tom Taylor kao Jake Chambers, dečak koji ima "svetlost"
    Claudia Kim kao Arra Champignon, kao vidovnjak/proročica
    Katheryn Winnick kao Laurie Chambers, dečakova majka
    i drugi...
    Prikačeni fajlovi

      Ostavite komentar

      Molimo unesite šest brojeva ili slova koji se vide na slici (osvežite sliku po potrebi)

      Registration Image Osveži sliku

    Article Tags

    Collapse

    Latest Articles

    Collapse

    • American Made (Film 2017)
      by goxy30
      Ako volite Tom Kruza morate odgledati "American Made" film, Tom je ovde naprosto briljirao. Film je režirao Doug Liman a osim Tom Kruza u filmu nema većih zvezda Holivuda, premijerno je prikazan 23.07.2017god.
      Priča je rađena po stvarnim događajima ali naravno dosta toga je i izmišlljeno kako bi film bio zanimljiviji širem auditorijumu. Meni lično se film sviđa jer lepo prikazuje u šta i kako je sve bila upletena američka vlast, lepo ogoljuje sliku kakvu mnogi imaju o...
      06-01-18, 01:26
    • Roman J. Israel, Esq. (2017)
      by goxy30
      Još jedna sjajna drama sa Denzel Vašingtonom u glavnoj ulozi, jednostavno Denzelu je ova uloga savršeno legla.
      Roman J. Israel je advokat koji radi u maloj advokatskoj kući, godinama drugi ljudi uzimaju zasluge za njegove borbe u sudnci, njegova borba će ćak i promeniti neka pravila u američkom pravnom sistemu. Roman J je genije kad je reč o pravu ali se ne snalazi baš najbolje u odnosima sa ljudima.
      Jednog dana njegov partner koji je bio frontmen male advokatske kuće doživi...
      04-01-18, 01:14
    • The Dark Tower (Film 2017)
      by goxy30
      Film The Dark Tower (Mračna Kula) je rađen po istoimenom romanu koji je napisao čuveni Stephen King, ovu avanturu/fantaziju vredi odgledati ukoliko volite ovaj žanr naročito ako imamo u vidu da su glavne uloge pripale Idris Elbi kao revolverašu i Metju Mekdonahju koji igra zlog čarobnjaka.
      Dečak već godinama ima vizije o mračnoj kuli koja čuva naš univerzum od zla, vizije zbog kojih dečaka mnogi pa i njegova majka smatraju za nekog ko ima psihičkih problema jer ga je otac kao...
      02-01-18, 23:54
    • Murder on the Orient Express (Film 2017)
      by goxy30
      Ubistvo u Orijent ekspresu (Murder on the Orient Express) je film (krimi drama) zasnovan na istoimenom romanu Agate Kristi iz 1934god koji je bio inspiracija za mnoge druge filmove a po ovom romanu su napravljena još dva filma 1974god i 2001god. Dakle priča je provereno dobra a ovaj film iz 2017 je provereno dobar jer koji je pa to film u kome igra Jhonny Depp loš, obožavaoci ovog žanra obavezno da odgledaju.

      Herkul Poaro posle rešenog slučaja kreće za London vozom Orijent ekspresa....
      31-12-17, 00:59
    • Mudbound (Film 2017)
      by goxy30
      Retkost je da američka produkcija napravi baš dobru dramu, ovo je jedna od njih. Modbound dramu je režirala Dee Rees po istoimenom romanu koji je napisala Hillary Jordan 2008god.
      Radnja filma počinje 1939 god kada se Laura udaje za Henrija, ona ima 31god i devica je, njoj se Henri ne sviđa naročito ali se ipak udaje za njega posle čega oni dobijaju dve ćerke. Henri ima zgodnog mlađeg brata Džejmija a Lauri se Džejmi sviđa od prvog dana kada su se upoznali, istog dana kad je Henri...
      30-12-17, 23:21
    • All the Money in the World (Film 2017)
      by goxy30
      Sav Novac Ovog Sveta (All the Money in the World) je krimi/triler film u režiji Ridley Scott-a koji je rađen po knjizi "Painfully Rich" iz 1995god koju je napisao John Pearson.
      Paul Geti je najimućniji čovek na svetu a njegov unuk je 10 juna 1973 kidnapovan u Rimu, to se desilo tokom njegove posete palati Palazzo Farnese. Šesnaestogodišnji Paul Geti treći je zatočen a kidnaperi traže od njegovog dede 17 miliona dolara kako bi ga oslobodili. Deda odbija da isplati novac kidnaperima...
      25-12-17, 15:05
    Working...
    X