Objava

Collapse
No announcement yet.

American Made (Film 2017)

Collapse
X
Collapse
 •  

 • American Made (Film 2017)

  Ako volite Tom Kruza morate odgledati "American Made" film, Tom je ovde naprosto briljirao. Film je režirao Doug Liman a osim Tom Kruza u filmu nema većih zvezda Holivuda, premijerno je prikazan 23.07.2017god.
  Priča je rađena po stvarnim događajima ali naravno dosta toga je i izmišlljeno kako bi film bio zanimljiviji širem auditorijumu. Meni lično se film sviđa jer lepo prikazuje u šta i kako je sve bila upletena američka vlast, lepo ogoljuje sliku kakvu mnogi imaju o SAD, pare i interes vrte i tamo gde burgija neće.
  Beri Sil je pilot TWA kompanije koja se bavi prevozom putnika, njega jednog dana kontaktira CIA agent Monti Šefer i nudi mu posao koji bi nezvanično obavljao za CIA. Prvi posao koji Beri obavlja za CIA je špijunaža iz vazduha, on slika položaje vojnih i drugih objekata iznad Centralne Amerike.
  Vremenom se Beriju nude drugi poslovi za CIA i on stupa u kontakt sa jednim narko kratelom za koje posle transportuje kokain direktno u SAD, on paralelno radeći za CIA radi i za narko kartel. Šefer premešta Berija i njegovu porodicu u mali gradić Menau državi Arkanzas kako bi lakše izbegli probleme sa lokalnim vlastima.
  Posao toliko dobro cveta za Barija da novac bukvalno počinje da se rasipa oko njega i njegove porodice posle čega bude uhapšen ali bukvalno odmah i pušten na zahtev CIA agencije.
  Šefer primorava Berija na drugi posao u kome će on prevoziti oružije za "Kontraše" tj pobunjeničku armiju Nikaragve koja je bazirana u Hondurasu. Beri uviđa da su ti Kontraši zapravo gomila dokonih bandita koje ne zanima rat pa ih CIA transportuje na Berijevo imanje gde će američka vojska da ih obučava i sprema za rat.
  Posle nekog vremena CIA obustavlja program i Beri je napušten, lokalne vlasti ga potom hapse a on se nagodi sa vrhom države u tzv Beloj Kući. Da bi ostao na slobodi on mora da učestvuje u prikupljanju dokaza protiv narko kartela i da pribavi fotografije. Fotografije se objavljuju a Pablo Eskobar šalje ljude koji ubrzo likvidiraju Berija zbog izdaje.
  Odgledajte film, ovo je jedna od boljih uloga Tom Kruza, zabava zagarantovana.
  Glavne uloge:
  Tom Cruise kao Barry Seal
  Sarah Wright kao Lucy
  Domhnall Gleeson kao Monty Schafer
  Alejandro Edda kao Jorge Ochoa
  Mauicio Mejia kao Pablo Escobar
  Jayma Mays kao Dana Sibota
  Jesse Plemons kao šerif Downing
  Lola Kirke kao Judy Downing
  Frank Licari kao ATF specijalni agent Franks
  Jed Rees kao Louis Finkle
  Caleb Landry Jones kao JB
  Prikačeni fajlovi

   Ostavite komentar

   Molimo unesite šest brojeva ili slova koji se vide na slici (osvežite sliku po potrebi)

   Registration Image Osveži sliku

  Article Tags

  Collapse

  Latest Articles

  Collapse

  • American Made (Film 2017)
   by goxy30
   Ako volite Tom Kruza morate odgledati "American Made" film, Tom je ovde naprosto briljirao. Film je režirao Doug Liman a osim Tom Kruza u filmu nema većih zvezda Holivuda, premijerno je prikazan 23.07.2017god.
   Priča je rađena po stvarnim događajima ali naravno dosta toga je i izmišlljeno kako bi film bio zanimljiviji širem auditorijumu. Meni lično se film sviđa jer lepo prikazuje u šta i kako je sve bila upletena američka vlast, lepo ogoljuje sliku kakvu mnogi imaju o...
   06-01-18, 00:26
  • Roman J. Israel, Esq. (2017)
   by goxy30
   Još jedna sjajna drama sa Denzel Vašingtonom u glavnoj ulozi, jednostavno Denzelu je ova uloga savršeno legla.
   Roman J. Israel je advokat koji radi u maloj advokatskoj kući, godinama drugi ljudi uzimaju zasluge za njegove borbe u sudnci, njegova borba će ćak i promeniti neka pravila u američkom pravnom sistemu. Roman J je genije kad je reč o pravu ali se ne snalazi baš najbolje u odnosima sa ljudima.
   Jednog dana njegov partner koji je bio frontmen male advokatske kuće doživi...
   04-01-18, 00:14
  • The Dark Tower (Film 2017)
   by goxy30
   Film The Dark Tower (Mračna Kula) je rađen po istoimenom romanu koji je napisao čuveni Stephen King, ovu avanturu/fantaziju vredi odgledati ukoliko volite ovaj žanr naročito ako imamo u vidu da su glavne uloge pripale Idris Elbi kao revolverašu i Metju Mekdonahju koji igra zlog čarobnjaka.
   Dečak već godinama ima vizije o mračnoj kuli koja čuva naš univerzum od zla, vizije zbog kojih dečaka mnogi pa i njegova majka smatraju za nekog ko ima psihičkih problema jer ga je otac kao...
   02-01-18, 22:54
  • Murder on the Orient Express (Film 2017)
   by goxy30
   Ubistvo u Orijent ekspresu (Murder on the Orient Express) je film (krimi drama) zasnovan na istoimenom romanu Agate Kristi iz 1934god koji je bio inspiracija za mnoge druge filmove a po ovom romanu su napravljena još dva filma 1974god i 2001god. Dakle priča je provereno dobra a ovaj film iz 2017 je provereno dobar jer koji je pa to film u kome igra Jhonny Depp loš, obožavaoci ovog žanra obavezno da odgledaju.

   Herkul Poaro posle rešenog slučaja kreće za London vozom Orijent ekspresa....
   30-12-17, 23:59
  • Mudbound (Film 2017)
   by goxy30
   Retkost je da američka produkcija napravi baš dobru dramu, ovo je jedna od njih. Modbound dramu je režirala Dee Rees po istoimenom romanu koji je napisala Hillary Jordan 2008god.
   Radnja filma počinje 1939 god kada se Laura udaje za Henrija, ona ima 31god i devica je, njoj se Henri ne sviđa naročito ali se ipak udaje za njega posle čega oni dobijaju dve ćerke. Henri ima zgodnog mlađeg brata Džejmija a Lauri se Džejmi sviđa od prvog dana kada su se upoznali, istog dana kad je Henri...
   30-12-17, 22:21
  • All the Money in the World (Film 2017)
   by goxy30
   Sav Novac Ovog Sveta (All the Money in the World) je krimi/triler film u režiji Ridley Scott-a koji je rađen po knjizi "Painfully Rich" iz 1995god koju je napisao John Pearson.
   Paul Geti je najimućniji čovek na svetu a njegov unuk je 10 juna 1973 kidnapovan u Rimu, to se desilo tokom njegove posete palati Palazzo Farnese. Šesnaestogodišnji Paul Geti treći je zatočen a kidnaperi traže od njegovog dede 17 miliona dolara kako bi ga oslobodili. Deda odbija da isplati novac kidnaperima...
   25-12-17, 14:05
  Working...
  X