Objava

Collapse
No announcement yet.

Hand of God (TV serija-2014-2017)

Collapse
X
Collapse
 •  

 • Hand of God (TV serija-2014-2017)

  Tv serija "Hand of God" (Božja ruka) je drama koja prati korumpiranog sudiju Parnel Harris-a (Ron Perlman) koji je preživeo nervni slom pošto njegov sin (PJ - Pernell Jr) izvrši samoubistvo.
  Sudija Parnel Harris doživljava halucinacije kroz koje pokušava da rasvetli okolnosti samoubistva svog sina, on je ubeđen da mu Bog kroz te halucinacije pokazuje šta treba da čini kako bi došao do istine.
  Parnel sprovodi osvetu nad ljudima za koje je kroz halucinacije utvrdio da su krivi za ubistvo njegovog sina, prateći Božje znake kroz halucinacije sudija Parnel nepogrešivo raspetljava zločin oko njegovog sina. Ispostavlja se da su halucinacije nešto više od običnih halucinacija.

  Serija je počela sa emitovanjem oktobra 2014 kada je emitovana pilot epizoda, septembra 2015 ova fantastična serija počinje sa emitovanjem a trenutno se prikazuju poslednje epizode druge sezone.
  Glavne Uloge:
  Ron Perlman као Pernell Harris
  Dana Delany као Crystal Harris
  Andre Royo као Robert 'Bobo' Boston
  Garret Dillahunt као KD
  Alona Tal као Jocelyn Harris
  Julian Morris као Paul Curtis
  Emayatzy Corinealdi као Tessie Graham
  Johnny Ferro као PJ Harris (Pernell Jr)
  Elizabeth McLaughlin као Alicia Hopkins

  Muzika za TV seriju:
  Fantastic Negrito - "An Honest Man"
  The Hygrades - "Somebody's Gotta Lose or Win"
  Dana Delany - "All Through The Night"
  Marilyn Solem - "I'll Be Okay "
  Johnny Cash - "God's Gonna Cut You Down"

  Prikačeni fajlovi

   Ostavite komentar

   Molimo unesite šest brojeva ili slova koji se vide na slici (osvežite sliku po potrebi)

   Registration Image Osveži sliku

  Article Tags

  Collapse

  Latest Articles

  Collapse

  • Outlander (TV Serija 2014-2020)
   by Administrator
   Ova predivna serija je rađena prema romanima Diane Gabaldon
   Outlander ili u prevodu "Tuđinka" je priča o Kler Randal, udatoj medicinskoj sestri iz 1945god koja na misteriozni način završi u 1743 gde bude prinuđena da se uda za Džejmija Frejzera kako bi se spasila od ruku zlog engleskog oficira koji želi da je zarobi. Čovek od koga pokušava da se oslobodi u prošlosti je zapravo rođak njenog muža u sadašnjosti, sadašnjosti u koju sad ne može da se vrati.
   Serija...
   01-09-20, 01:40
  • Jean-Claude Van Johnson (TV Serija 2016– )
   by goxy30
   Žan Klod Van Dam pa još za preporuku onima koji nisu njegovi obožavaoci, još ako vam kažem da je u pitanju komedija možda nećete verovati ali je baš tako.
   TV serija "Jean-Claude Van Johnson" je počela sa emitovanjem 2016 a šest epizoda prvog serijala je režirao čuveni Ridley Scott što dovoljno kaže ako imamo na umu da je pomenuti režiser odgovoran za nekoliko filmova koji su već ušli u istoriju kinematografije.
   U seriji osim Kat Foster i Moises Arias-a nema...
   01-01-18, 05:05
  • Peaky Blinders (TV serija 2013- )
   by goxy30
   Radnja serije Peaky Blinders se odvija u engleskom gradu Birmingemu (Birmingham) 1919god, dve godine posle Prvog svetskog rata. Peaky Blinders je ime porodične gangsterske porodice a ime bande je najverovatnije nastalo po odeći koju su nosili tj po kapama ("Baker Boy", "Cheese Cutter", ili "Cabbie" kape).
   Priča se vrti oko pomenute bande i njenog vođe Tomija (Cillian Murphy), posle krađe naoružanja i municije od "krune" detektiv Chester Campbell...
   28-12-17, 23:44
  • Future Man (TV serija 2017-)
   by goxy30
   Future man (čovek iz budućnosti) je američka tv serija koja je počela premijerno da se prikazuje 14 novembra 2017god, seriju su stvorili Seth Rogen (poznati komičar) i prijatelj iz detinjstva Evan Goldberg.
   Radnja serije se fokusira na mladog gejmera Josh-a koji osim što igra igrice radi kao domar/čistač, jednog dana pošto pobedi u onlajn igri koja je zapravo test iz budućnosti njega posećuju dva ratnika iz budućnosti i sapostavaju mu da je on možda jedina šansa za budućnost...
   23-12-17, 03:43
  • Black Sails (TV serija 2014-2017)
   by goxy30
   Nešto što morate pogledati, nešto što se ne propušta, nešto što ostaje u sećanju. Crna jedra (Black Sails) je serija koja je nastala kao nekakav uvod u roman "Treasure Island" koji je napisao Robert Louis Stevenson (objavljen 1883god). Radnja se odvija na ostrvu Novi Providens (New Providence) u vreme tzv zlatnog doba pirata 1650-1680god. Seriju su režirali Jonathan E. Steinberg i Robert Levine za TV kuću Starz. Crna Jedra su počela sa prikazivanjem 18 januara 2014 (regularno...
   21-12-17, 11:28
  • Taboo (TV serija 2017- )
   by goxy30
   Avanturista James Keziah Delaney se posle 12god provedenih u Africi vraća kući kako bi obnovio kompaniju svog oca koja se bavila brodskim prevozom robe. James se vraća sa 12 dijamanata iz Afrike ali i sa velikim iskustvom koje mu itekako pomaže da ostane živ jer posle smrti njegovog oca mnogi žele da ugrabe njegovo nasledstvo čak i po cenu života.
   Ovu jedinstvenu seriju su stvorili Steven Knight, Tom Hardy koji igra glavnu ulogu, i njegov otac Edard Hardy. Serija je rađena po priči...
   15-12-17, 22:00
  Working...
  X