Objava

Collapse
No announcement yet.

Future Man (TV serija 2017-)

Collapse
X
Collapse
 •  

 • Future Man (TV serija 2017-)

  Future man (čovek iz budućnosti) je američka tv serija koja je počela premijerno da se prikazuje 14 novembra 2017god, seriju su stvorili Seth Rogen (poznati komičar) i prijatelj iz detinjstva Evan Goldberg.
  Radnja serije se fokusira na mladog gejmera Josh-a koji osim što igra igrice radi kao domar/čistač, jednog dana pošto pobedi u onlajn igri koja je zapravo test iz budućnosti njega posećuju dva ratnika iz budućnosti i sapostavaju mu da je on možda jedina šansa za budućnost čovečanstva. Ratnici koji su ga posetili dolaze iz 2162god i sve za šta znaju je borba i ratovanje, budućnost iz koje dolaze je veoma nasilna dok većina ljudi živi u kanalizaciji jedući pacove pa je zanimljivo videti ih kako se snalaze u našoj sadašnjosti.
  Serija je zapravo prvobitno zamišljena kao film ali je bilo teško čitavu radnju smestiti u nekih sat vremena pa je odlučeo da se pretvori u seriju.
  Gledajući trejler mene je serija nekako podsetila na stari film "Back to the Future" gde je glavni glumac Michale J Fox, glavni glumci su nekako slični ali već posle prve epizode sam uvideo da je tu malo šta slično ali se ipak provlači misao da su tvorci ove komične serije odatle dobili neke ideje...
  Odgledao sam jednu epizodu i toplo je preporučujem svima koji vole dobru SF komediju  Glavne uloge:
  Josh Hutcherson kao Josh Futturman
  Eliza Coupe kao Tiger (ratnik budućnosti)
  Derek Wilson kao Wolf (ratnik budućnosti)
  Glenne Headly kao Diane Futturman
  Ed Begley Jr kao Gabe Futturman
  Drew James kao Young Gabe Futturman
  Mary Manofsky kao Grandma Futturman
  Jason Scott Jenkins kao Carl
  i drugi...
  Prikačeni fajlovi

   Ostavite komentar

   Molimo unesite šest brojeva ili slova koji se vide na slici (osvežite sliku po potrebi)

   Registration Image Osveži sliku

  Article Tags

  Collapse

  Latest Articles

  Collapse

  • Outlander (TV Serija 2014-2020)
   by Administrator
   Ova predivna serija je rađena prema romanima Diane Gabaldon
   Outlander ili u prevodu "Tuđinka" je priča o Kler Randal, udatoj medicinskoj sestri iz 1945god koja na misteriozni način završi u 1743 gde bude prinuđena da se uda za Džejmija Frejzera kako bi se spasila od ruku zlog engleskog oficira koji želi da je zarobi. Čovek od koga pokušava da se oslobodi u prošlosti je zapravo rođak njenog muža u sadašnjosti, sadašnjosti u koju sad ne može da se vrati.
   Serija...
   01-09-20, 01:40
  • Jean-Claude Van Johnson (TV Serija 2016– )
   by goxy30
   Žan Klod Van Dam pa još za preporuku onima koji nisu njegovi obožavaoci, još ako vam kažem da je u pitanju komedija možda nećete verovati ali je baš tako.
   TV serija "Jean-Claude Van Johnson" je počela sa emitovanjem 2016 a šest epizoda prvog serijala je režirao čuveni Ridley Scott što dovoljno kaže ako imamo na umu da je pomenuti režiser odgovoran za nekoliko filmova koji su već ušli u istoriju kinematografije.
   U seriji osim Kat Foster i Moises Arias-a nema...
   01-01-18, 04:05
  • Peaky Blinders (TV serija 2013- )
   by goxy30
   Radnja serije Peaky Blinders se odvija u engleskom gradu Birmingemu (Birmingham) 1919god, dve godine posle Prvog svetskog rata. Peaky Blinders je ime porodične gangsterske porodice a ime bande je najverovatnije nastalo po odeći koju su nosili tj po kapama ("Baker Boy", "Cheese Cutter", ili "Cabbie" kape).
   Priča se vrti oko pomenute bande i njenog vođe Tomija (Cillian Murphy), posle krađe naoružanja i municije od "krune" detektiv Chester Campbell...
   28-12-17, 22:44
  • Future Man (TV serija 2017-)
   by goxy30
   Future man (čovek iz budućnosti) je američka tv serija koja je počela premijerno da se prikazuje 14 novembra 2017god, seriju su stvorili Seth Rogen (poznati komičar) i prijatelj iz detinjstva Evan Goldberg.
   Radnja serije se fokusira na mladog gejmera Josh-a koji osim što igra igrice radi kao domar/čistač, jednog dana pošto pobedi u onlajn igri koja je zapravo test iz budućnosti njega posećuju dva ratnika iz budućnosti i sapostavaju mu da je on možda jedina šansa za budućnost...
   23-12-17, 02:43
  • Black Sails (TV serija 2014-2017)
   by goxy30
   Nešto što morate pogledati, nešto što se ne propušta, nešto što ostaje u sećanju. Crna jedra (Black Sails) je serija koja je nastala kao nekakav uvod u roman "Treasure Island" koji je napisao Robert Louis Stevenson (objavljen 1883god). Radnja se odvija na ostrvu Novi Providens (New Providence) u vreme tzv zlatnog doba pirata 1650-1680god. Seriju su režirali Jonathan E. Steinberg i Robert Levine za TV kuću Starz. Crna Jedra su počela sa prikazivanjem 18 januara 2014 (regularno...
   21-12-17, 10:28
  • Taboo (TV serija 2017- )
   by goxy30
   Avanturista James Keziah Delaney se posle 12god provedenih u Africi vraća kući kako bi obnovio kompaniju svog oca koja se bavila brodskim prevozom robe. James se vraća sa 12 dijamanata iz Afrike ali i sa velikim iskustvom koje mu itekako pomaže da ostane živ jer posle smrti njegovog oca mnogi žele da ugrabe njegovo nasledstvo čak i po cenu života.
   Ovu jedinstvenu seriju su stvorili Steven Knight, Tom Hardy koji igra glavnu ulogu, i njegov otac Edard Hardy. Serija je rađena po priči...
   15-12-17, 21:00
  Working...
  X