Objava

Collapse
No announcement yet.

Perry Mason (TV Serija 2020)

Collapse

Article Tags

Collapse

Latest Articles

Collapse

  • The Queen's Gambit (TV Serija 2020)
    by Administrator
    Kraljičin Gambit je mini TV serija rađena po istoimenom romanu Valtera Trevisa iz 1983god. Reč "gambit" označava otvaranje (početne poteze) u šahu a odnosi se i na bele i na crne figure, reč gambit je italijanskog porekla (gambetto tj saplitanje).
    Junakinja ove TV serije je Beth Harmon (Anya Taylor-Joy) a priča počinje sa pogibijom njene majke koju Beth sa 9god preživljava i posle čega završava u sirotištu za devojčice bez roditelja.
    Radnja je smeštena u 1950god a iz...
    13-02-21, 18:18
  • Raised by Wolves - Odrasli Među Vukovima (TV Serija 2020)
    by Administrator
    Androidi po imenu Majka i Otac napuštaju planetu Zemlju zbog uništenja u ratu između vernika i atesita. Androidi su upućeni na udaljenu planetu sa ljudskim embrionima sa zadatkom da je nasele ljudima.
    Dva androida stižu na udaljenu planetu Keplar 22b gde nađu pogodno mesto da osnuju kamp gde će embrioni uz pomoć androida po imenu Majka dovesti na svet šestoro dece.
    Poslednje dete koje dolazi na svet umire ali dok ga android Majka drži u rukama ono oživi a to dete će dobiti...
    05-09-20, 01:55
  • Perry Mason (TV Serija 2020)
    by Administrator
    Radnja ove sjajne detektivske TV serije smeštena je u Los Angelesu 1932god prošlog veka gde otmica deteta pođe naopako pa novorođence (Charley Dodson) završi ubijeno iako su roditelji obezbedili 100hilj dolara za otkup. Perry Mason je lokalni detektiv angažovan da učestvuje u istrazi kako bi se pronašli otmičari i ubice deteta.

    Kako Perry odmiče sa istragom tako se priča komplikuje i uvlači u otmicu mnoge viđenije ljude Los Anglesa pa i same detektive u policiji koji su...
    29-08-20, 02:44
  • Lovecraft Country (TV serija 2020 )
    by Administrator
    Lovecraft Country je američka horor drama smeštena u 1954god, rađena je po istoimenom romanu iz 2016 koji je napisao Matt Ruff.
    Atikus je ratni veteran iz Korejskog rata (1950-1953) kome su sećanja iz rata jos sveža, prva epizoda počinje sa scenama iz rata koje su pomešane sa SF pričom "Princeza sa Marsa" koju Atikus čita.
    Sa knjigom u krilu Atikus se budi u autobusu koji ide ka Čikagu, autobus se kvari pa putnici čekaju alternativni prevoz koji dolazi ali ne za...
    26-08-20, 01:47
Working...
X