Re: Omiljeni film...
Star Wars: The Force Awakens onako, nije omiljeni, ali malo osvezavajuce deluje ............ izasao jos prosle godine al ga tek skoro gledah hahahaha
Objava
Collapse
No announcement yet.
Omiljeni film...
Collapse
X
-
they call me trinity
ekipa koja verovatno ima najveci serijal filmova u svetu , zajedno glumili u preko 100 filmova
Terence Hill – Trinity
Bud Spencer – Bambino
Farley Granger – Major Harriman
Steffen Zacharias – Jonathan
Dan Sturkie – Tobias
Gisela Hahn – Sarah
Elena Pedemonte – Judith
ovaj filmic izdvajam,secam ga se jos kao klinac, ima dva dela,ovaj sam cak pronasao i skinuo ali drugog dela nisam uspeo da pronadjem .
Ostavite komentar:
-
želim te - ili na španskom tengo paseo de ti , film je dobar al je zato glavni lik hot ,hot too hot
Ostavite komentar:
-
-
Balaševićev - Kao rani mraz - oduševio me je
Strani - Društvo mrtvih pesnika i Kad budan sanjaš
Ostavite komentar:
-
Omiljeni filmovi, ima ih prilicno i ne bih ja tu nista dirala, ali evo nekih:
"Kleopatra", "Troja", "Gladijator, "Aleksandar", "Hrabro srce", "Jesen u Njujorku", " Jelena Trojanska", "Pogled s Ajfelovog tornja", "Sibirski berberin", "Ja u ljubav verujem", "Erin Brokovic", "Zgodna zena"................................. Toliko ih ima da ovde nece stati
Ostavite komentar:
-
Ima ih vise, Noz, Lepa sela lepo gore, Lajanje na zvezde ( gledala sam ga bar 50 puta ) , Zavij kao Bekam, Kum ...
Ostavite komentar:
-
Kill Bill 1 i 2, Taxi 1, 2 i 3, Berserk, 13. ratnik, Tito i ja, Moskva suzama ne veruje, K pax
Ostavite komentar:
-
neukus iliti 'bad taste'
http://www.youtube.com/watch?v=0af6H0Y_N8E ohhh kakav li je to um rezirao da mi je znati
Ostavite komentar:
-
Maratonci...
Balkan expres...
9 1/2 nedelja...
Telohranitelj...
Kum I II III
Ostavite komentar:
Ostavite komentar: