Objava

Collapse
No announcement yet.

Rasadnik GULE

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Rasadnik GULE

  http://www.cetinari.info

  Rasadnik četinara-GULE-zvanična prezentacija rasadnika sa dugom tradicijom i kvalitetnim proizvodima.Solidan izbor četinara raznih vrsta:tuje,pačempresi,kedrovi,smrče...


  VAŠA BILJKA-NAŠA BRIGA - podrazumeva sve usluge od vađenja biljke,prevoz,pomoć oko odabira mesta za biljku,sađenje,preko prihranjivanja,okopavanja do održavanja biljke do određenog perioda(6 meseci,1 god,2 god.....) u zavisnosti od dogovora sa Vama.

  PODELIMO BRIGE - što znači da je Naša briga sve do sadnje a kasnije Vi preuzimate odgovornost,naravno,ako Vam treba bilo kakav savet ili pomoć možete slobodno da Nam se obratite.

  VAŠA BILJKA- VAŠA BRIGA - što uopšte ne znači ovo sto piše,dakle,Vi dobijate odabranu biljku sa busenom i kompletan savet kako i šta je najbolje dalje uraditi sa biljkom,s tim što je prevoz,sadnja i dalja briga o biljci Vaša.Naravno,za svaki savet ili pomoć slobodno Nam se obratite.

  POTREBNA POMOĆ- nešto nije u redu sa Vašom biljkom,ne raste,primećujete određene nepravilnosti,ili bilo šta drugo,nezavisno od toga gde je biljka kupljena,možete Nam se obratiti za savet ili bilo kakvu pomoć.

  NAPOMENA : SA NAMA JE MOGUĆ SVAKI DOGOVOR !!!
  Last edited by goxy30; 01-06-12, 02:23.
Working...
X