Objava

Collapse
No announcement yet.

Šokantno! Vlada Otkriva Čemu Ne Služi Država

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Šokantno! Vlada Otkriva Čemu Ne Služi Država

  Na web sajtu Pula-online.com, pod naslovom "Gadi mi se, gadi mi se", odlično dočaravaju aktualnu situaciju: "U nedjelju su još jedni izbori na kojima moramo odlučiti za koga nećemo glasati, izbori na kojima znamo protiv koga ćemo glasati. Još jedi izbori na kojima ne znaš kome dati glas, ali znaš kome nećeš dati svoj glas. Ovi koji odlaze zaslužili su da odu i nestanu još na pretprošlim izborima, ovi koji dolaze obećavaju med i mlijeko, a znamo i sami da nam mogu pomoći jedino 'krv, trud, znoj i suze'. I spremni smo na to, ali ne vidimo nikoga tko nam može pomoći da makar i na taj bolni način krenemo na bolje. Gadi mi se izaći na izbore...".

  Izbori na Facebooku: "Reality check svima sa sindromom zlatne ribice - tek tridesetak godina bauljam ovom planetom a preživjeh toliko 'povijesnih trenutaka' da više ne znam koji je bio povijesniji od prethodnog. Sve same reprize. A o pravdi, pravednosti, buđenjima i drugim velikim riječima možemo nabaciti koju, onako, rasprave radi. Sve se na kraju svodi na plaćanje računa. Dođeš na šalter, kažeš koju da olakšaš dušu, pogledaš zbunjenu službenicu i platiš. Ili ne. Eto. Tako nekako će i buduća vlada. Sretno!"

  Jedna od najupečatljivijih slika s prosvjeda "Okupirajmo Wall Street", ona je čovjeka s velikim transparentom: "Da se njima nešto može promijeniti, izbori bi bili ilegalni!"

  Vremena su kakva jesu, stigla je sva ona ekonomsko politička i kulturna strahota koju su neki već dugi niz godina najavljivali, a dolazi i gore... Je li problem u ljudima koji nas vode, to jest kako neki kažu u ljudima koji nas predstavljaju, ili je 2000 tisuće godina sigurni pokazatelj da je posrijedi nešto sasvim drugo?

  Zašto zakon ne poznaje i ne priznaje čovjeka već samo FIZIČKU i PRAVNU OSOBU? Što je valuta, kako funkcionira monetarni sustav kroz koji se izdaje hrvatska nacionalna valuta, i kako se kroz financijski sustav u opticaju pojavljuje i paralelna bankarska valuta? Koja je uopće prava svrha postojanja Hrvatske Države? Posredstvom neovisnog tijela koje provodi nadzor nad provedbom Zakona o pravu na pristup informacijama - Agencije Za Zaštitu Osobnih Podataka, a samo nekoliko dana nakon saznanja da je vladajući HDZ Jadranke Kosor za potrebe izborne kampanje dobio kredit od Zagrebačke Banke u iznosu od osam milijuna kuna; evo na temu "Vlada I Građani Između Imaginacije, Stvarnosti I Pretpostavki" - preciznih, jasnih, nedvosmislenih, i važnije od sveg ostalog - službenih odgovora Jadranke Kosor ispred Hrvatske Vlade na službena pitanja Đurić Aljoše ispred Udruge Crom Alternativna Razmjena; od kojih se svakom mentalno zdravom čovjeku ledi krv u žilama.

  Službena Istina: Jeziva Svrha Postojanja Hrvatske Države
Working...
X