Objava

Collapse
No announcement yet.

Bilderberg grupa !! ...

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Bilderberg grupa !! ...

    22.12.2011
    Gardian


    SVETSKA VLADA U SENCI - SPREMA TREĆI SVETSKI RAT ??!!






    Na poslednjem sastanku grupe Bilderberg, koju mnogi smataju "svetskom vladom u senci", detaljno su analizirani Kina, Irak, Rusija, te kriza u EU, zaključeno je da se stanovništvo planete smanjuje previše sporo, za šta je alternativa – novi svetski rat . !!

    Mediji iznose pretpostavke da je ova moćna grupa, koju čine sadašnji i bivši političari, bankari, aristokrate i biznismeni, govorila i o širenju vojnih dejstava u punom obimu na Bliskom istoku i u severnoj Africi.

    Na junskom sastanku u Sent Morisu, koji je kao i uvijek bio strogo zatvoren za javnost i dobro obezbeđen, grupa Bilderberg je, navodno, diskutovala i o podršci evru i zaključeno je da Grčka i ostale zemlje u zoni koja je u krizi, treba da plate dugove ostrvima ili čime već mogu.

    Takođe, razgovarano je o nastavku okupacije Iraka, te o izazivanju niza kriza u Kini i Rusiji kako bi bili podriveni njihovi finansijski sistemi kao i o tome da sa alternativnim masmedijima i internetom koji neće biti kontrolisan "može nešto i da se uradi"...

    Na sastanku "odabranih" mnogo se govorilo i o širenju vojnih dejstava u punom obimu na Bliskom istoku i u sjevernoj Africi.

    Kako o posljednjem zasjedanju ove grupe piše britanski Gardian, ove godine je "Bilderberg bio mnogo širi nego ranije. Veća gomila, više imena, više reportera".

    Gardian je primijetio i ruskog oligarha Alekseja Mordašova, glavnog vlasnika i direktora kompanije Severstalj, čijoj je firmi-kćerki "Severstalj zapadna Amerika" Ministarstvo energetike SAD - odobrilo kredit od 730 miliona dolara za modernizaciju čeličane u Dirbornu, država Mičigen.

    I vlasnik KAP-a bio 2008.

    To nije prvi ruski oligarh na bilderberškom pragu. Na primjer, 2008. godine, kada su se "posvećeni" sastajali u Grčkoj, na Kritu, bio je pozvan Oleg Deripaska, vlasnik KAP-a.

    Pritom, preciziraju britanske novine, proširenje kruga učesnika svjedoči o tome da se širi i krug interesa domaćina "sjedeljke".

    Zna se da je Bilderberški klub postavljen po principu masonske lože.Njegova struktura se sastoji iz tri kruga :

    Spoljni je, dovoljno širok i članovi tog kruga znaju samo deo prave strategije i pravih ciljeva organizacije.

    Drugi , Upravljački komitet (Steering Committe), sastoji se od 35 ljudi kojima je 90 posto poznat zadatak Grupe.

    Najuži krug je - Konsultativni komitet (Advosory Committe) - ima desetak članova koji u tančine znaju istinske ciljeve i strategiju organizacije i koji posjeduju sva ovlaštenja u vezi sa radom Gruppe, u periodu između dva godišnja zasedanja.

    Dovoljno je reći da je zasjedanje u Sent Morisu, od 9. do 12. juna ove godine, prošlo pod pokroviteljstvom samo jednog člana - Dejvida Rokfelera.

    Ostali stalni članovi Konsultativnog komiteta, dakle najužeg tela Bilderbrega, su: Edmund de Rotšild, Zbignjev Bžežinski, Pol Volfovic, Henri Kisindžer, (sada pokojni)Ričard Holbruk, Etjen Davinjon, Henri Hajnc i Romano Prodi.

    Novinari su prebrojali da aktiv kluba ujedinjuje 383 osobe, čiju trećinu čine Amerikanci – prestavnici aparata predsednika SAD , Stejt deparmenta, najkrupnijih korporacija, banaka i poslovnih krugova !!!!!

    ***

    Amin !!
Working...
X