Da li se svi ti nama dobro poznati ljudi icega stide, da li ih je sramota kad sve to rade a inace nikad ne bi uradili, da li oni misle da smo mi deca pa ne vidimo o cemu se tu radi...?
Ili je to sve to nesvesna posledica njihovog detinjstva, svi ti Holivudski filmovi i ostala papazjanija?
Dakle navedite javnu licnost, sta vam je to jadno/smesno u njihovim postupcima dok pokusavaju da se sebe prikazu kao nekakve toboze heroje ili sta vec...
Ideju za ovu temu su mi dali clanovi Vuja i Teshana u njihovoj maloj diskusiji koja se vodila u drugoj temi a ti postovi su prebaceni ovde kao dobra osnova [nadam se dobra] za ovu novu temu
Clan Vuja nije zacetnik teme iako je njegov prvi post, postovi su prebaceni u novu temu te je njegov post i prvi post ovde.

Pazi Vule metak, hvala ti Nole, spasao si mi zivot
Ili je to sve to nesvesna posledica njihovog detinjstva, svi ti Holivudski filmovi i ostala papazjanija?
Dakle navedite javnu licnost, sta vam je to jadno/smesno u njihovim postupcima dok pokusavaju da se sebe prikazu kao nekakve toboze heroje ili sta vec...
Ideju za ovu temu su mi dali clanovi Vuja i Teshana u njihovoj maloj diskusiji koja se vodila u drugoj temi a ti postovi su prebaceni ovde kao dobra osnova [nadam se dobra] za ovu novu temu
Clan Vuja nije zacetnik teme iako je njegov prvi post, postovi su prebaceni u novu temu te je njegov post i prvi post ovde.

Pazi Vule metak, hvala ti Nole, spasao si mi zivot

citaj polako...kad sam rekla sta je ova zemlja ucinila za Novaka, mislila sam da niko nije ni znao za njega niti ga finansijski podrzao dok se uspinjao u svojoj karijeri.. dok SAM nije dosao na 3 mesto ATP onda je postao "nas Nole"...KAPIRAS ..(mislim na drzavu a ne narod koji ga voli...koji voli i sve druge nase sportiste i podrzava ih)...gledam ja i vaterpoliste i odbojkase itd itd...
Comment