Objava

Collapse
No announcement yet.

Da su izbori danas.. Za koga bi glasali?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Da su izbori danas.. Za koga bi glasali?

    I da li bi uopste glasali? Da li bi i jedna stranka dobila potreban broj glasova a da izadje na izbore bez predizborne kampanje? Bez podmicivanja naroda.. Bez silnih onih obecanja sta ce da rade kad dodju na vlasti?

    I zbog cega bi glasali bas za tu stranku? Da li zbog toga sto je ona nesto uradila (ako da, sta) ili cisto zbog toga sto podrzavate tu stranku od trenutka kad ste dobili pravo na glasanje?


  • #2
    nova tema i eto problema tesko pitanje, "komplicirana" situacija. ma meni najvise idu na q.. minorne stranke koje idu u koalicije s vecima, i onda sole pamet, kao sto su LSV, bezumni SPO, pa onda oni Koracevi, i da naravno G17 koji ne bi nikada presao cenzus a najveca sranja pravi...a da, tu je i Teletabis od koga je sve pocelo, mogla je da se napravi normalnija vlada.
    ne znam za koga bih glasao, i da li.

    Comment


    • #3
      Niko od postojećih ne zaslužuje glas.
      O semafor-koaliciji dovoljno govore rezultati vlade koja ništa dobro i pozitivno nije donela. SRS je razorila samu sebe jer nema 'kormilara' da obuzda primitivizam pojedinaca. SNS je 'na foru' okupila pristalice, ali su i oni i SRS omekšali retoriku i prilagodili stavove, tako da ne donose ništa novo na scenu... DSS-u nedostaje energija, kao i samom Koštunici, a pamtimo i njihove bisere dok su vršili vlast. SPS je ulaskom u ovu vladu zauvek izbrisan iz svesti njihovih dosadašnjih glasača koje su izneverili.
      Ostale nebitne stranke ne želim ni komentarisati.
      Vreme je za pravu, zdravu, nacionalistički orijentisanu, socijalno-odgovornu stranku koja će raščistiti teren od korova i podići državu na zdravim osnovama... Do tada, moj glas ne ide nikome.

      Comment


      • #4
        Toliko su se izpermutovali svi po skoro svim strankama da za pojedince ne bih ni pishljivog boba dala---GAdost je i pominjati imena...
        Stranke su tek "kombinacije izabranih"-sacuvaj te Boze!!!
        Istrosheni, devalvirani likovi haraju politickim poljem kao poslednji "modeli" savremene pokvarenosti i 'uspeshnosti'....
        Mozesh po izmetu sipati parfema kolikogod..on ce i dalje da zaudara!

        Comment


        • #5
          Da,da... Neispunjena obećanja svih su istrošila mogućnost da nam ponude nešto novo, vredno.
          Ne čudi nezainteresovanost birača.

          Comment


          • #6
            U ovom trenutku ne bih glasala ni za koga, do sada sam bila simpatizer Srs-a, ali sada narocito posle sramnog glasanja za budzet ( a to se odnosi na Srs ) necu da glasam, jedino kad se vrati Seki iz Haga, pa ako promeni stranku, mozda glasam ponovo za njih, do tada odrzavam status quo.
            If you hate me, you’re the looser, not me

            Comment


            • #7
              Budžet, ustav, SSP... imali su bisere u zadnje vreme, a sad kad su se raspali, Srbija nezadrživo srlja u propast jer nema ko da je zadrži...
              Revolucija, pa diktatura, jedini izlaz.

              Comment

              Working...
              X