Objava

Collapse
No announcement yet.

Da li ste za to da se prekine svaki moguci odnos sa 'drzavom' Hrvatskom dok...?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Da li ste za to da se prekine svaki moguci odnos sa 'drzavom' Hrvatskom dok...?

    Ova tema nema za cilj raspirivanje nacionalne mrznje iako je mnogi mogu shvatiti tako
    Ova tema jednostavno ima za cilj da pokaze kako jedna drzava koja je natopljena srpskom krvlju postupa prema srbima posle svega.
    Ja licno smatram da se toj drzavi zajedno sa njihovom takozvanom elitom gledalo kroz prste za mnoge zlocine, pocevsi od jasenovca pa sve do danas.
    Naprosto je cinjenica da su u drugom svetskom ratu fasisticke snage tamo bile docekane sa cvecem i slavljem
    Organizovana ubistva srba, roma,...su u narodu bila prihvacena kao deratizacija nekog podruma a ne kao zlocin.

    Ta cinjenica je pomogla mnogim mocnicima nemacke (zemlje koja vodi glavnu rec u evropi) da hrvatskoj pomogne i pomaze...

    Danas kad prodjete kroz lepu njihovu oni bi trebali pognuti glavu pred srbima a ne i dalje raspirivati mrznju i na svakom mogucem koraku pokazivati da srbima tamo nije mesto.

    Dok ova drzava ne dobije adekvatnu odstetu za stotine hiljada pobijenih i proteranih mi sa tim narodom nemamo sta pricati.

    Nema izuzetaka, ne moze mi niko reci 'ja nisam kriv za to'...jesi kriv, cutis i zatvaras oci, placas porez toj drzavi privredjujes i pomazes joj da i dalje cini sta je cinila samo na 'uljudan' nacin.
    Ustase i dalje vode glavnu rec tamo, zapacena klica mrznje prema srbima samo zato sto su srbi itekako klija i za mene je naprosto neprihvatljiva!


    Da li ste za to da se hrvatskoj i hrvatima zabrani pristup na nase tlo, ili da se bar prekine svaka moguca komunikacija na poslovnom, politickom polju?
    VASE MISLJENJE O OVOME JE?
    Last edited by Prase; 08-07-09, 22:15.

  • #2
    Recimo:

    Citat iz novina:

    Hrvatska: Osam godina za ubistvo 13 Srba
    Ponedeljak, 6. jul 2009. 16:46


    Vrhovni sud Hrvatske osudio je na osam godina zatvora bivšeg policajca Mihajla Hrastovu zbog ubistva 13 i ranjavanja dvojice zarobljenih srpskih rezervista na Koranskom mostu na prilazu Karlovcu u seprtembru 1991. godine.

    Vrhovni sud preduzeo je za hrvatsko sudstvo neuobičajanu praksu pa je nakon trećeg obaranja oslobađajuće presude koju je Hrastovu izrekao županijski sud u Karlovcu, rasprava obavljena u Vrhovnom sudu koji je presudu uputio sudu u Karlovcu.

    Presuda koja je dostavljena svim strankama u suđenju datirana je iz maja, a nakon dostavljanja sudu počeli su teći rokovi za žalbe koje će se uputiti Vrhovnom sudu.

    Hrastovu je nakon tri oslobađajuće presude u karlovačkom županijskom sudu, nakon treće žalbe županijskog tužilaštva Vrhovni sud u maju ukinuo oslobađajuću presudu i osudio ga na osam godina zatvora i odredio obavezni pritvor jer je zatvorska kazna duža od pet godina.

    Vrhovni sud propustio je da javno objavi presudu zbog čega je Hrastov podigao ustavnu tužbu, a njegova odbrana smatra da je presuda nezakonita i nevažeća. Hrastov je osim toga podneo ustavnu tužbu 9. juna na rešenje o pritvoru Vrhovnog suda od 5. maja.

    (Tanjug)


    ---------- Post dodat u 23:01 ---------- Prethodni post je bio u 22:57 ----------

    Molim clanove koji ljube u dupe ili skidaju gace hrvatcicima da ne postuju kojestarije ovde ukoliko nemaju nista argumentovano reci.

    Comment


    • #3
      Da, prekinuti svaki moguci odnos dok 'drzava' hrvatska ne plati svu stetu proteranima, i obesteti porodice (rodbinu) ljudi koji su pobijeni u jasenovcu i drugim konc logorima tokom drugog svetskog rata.

      Takodje obestetiti sve hrvatske porodice koje su neki srbi pobili u gradjanskom ratu 90-tih.

      Ovim putem drzava Srbija bi bila bogatija za nekoliko desetina milijardi eura ako se uzme u obzir broj nastradalih u jasenovcu, i to da bi se samo deo mogao dokazati.

      Taj deo je dovoljan za pomenute milijarde.

      Posle ovoga razmotriti eventualne odnose sa pomenutom 'drzavom'.

      Ja bih se stideo da sam hrvat, stideo bih se da su moji preci podrzavali organizovan pokolj drugog naroda samo zato sto je pravoslavne veroispovesti dok je sve drugo skoro isto.
      Stideo bih se toga da je moj narod docekivao fasiste na ulicama sa cvecem i tome slicno.
      Ovakve komsije meni ne trebaju!

      Comment

      Working...
      X