Nakon nedeljne posete babi i dedi moja ćerkica odlazi u vrtić i na vaspitačicino pitanje kako su ti baba i deda (vaspitačica je njihova kuma) malena potišteno odgovara: "Deda je bolestan." Zainteresovana vaspitačica za dedino zdravlje pita: "Ju, šta mu je?" na šta mala odgovara kao iz topa: "Rekao je babi da ga boli qrac.":axxo:
Krave ne smeju brzo da trče, da ne bi prosule mleko.
Breskva je kao jabuka sa tepihom.
Nakon nedeljne posete babi i dedi moja ćerkica odlazi u vrtić i na vaspitačicino pitanje kako su ti baba i deda (vaspitačica je njihova kuma) malena potišteno odgovara: "Deda je bolestan." Zainteresovana vaspitačica za dedino zdravlje pita: "Ju, šta mu je?" na šta mala odgovara kao iz topa: "Rekao je babi da ga boli qrac."
Domaci zadatak jednog osnovca na zadatu temu o ptici sovi:
Sova
Sova je ptica, danju spava a nocu je potpuno slepa, kao slepi mis. Posto ne znam mnogo o sovama ja cu pisati o zivotinji koju dobro znam.
To je Krava, krava je sisar i ona ima sest strana; gornju, donju, levu, i desnu.
Na zadnjoj strani ima rep, na kraju repa ima cetku kojom mase i brani se od muva da ne bi upadale u mleko koje visi ispod krave. Na prednjoj strani je glava na kojoj rastu rogovi, rogovi sluze da bi krava nabola nesto, a glava sluzi da na nju stanu usta.
Krava jede malo zato sto sve sto pojede jede dva puta. Ako ne muce onda su joj usta puna
Muska krava je vo, i vo nije sisar
Meni jos uvek nije jasno kako se dobija mleko koje ja pijem
Dobar mi je onaj, kada su jednog mališana pitali sta je: Hrabrost. A on kaze: "E, to Vam je kada Vas neko veci i jači pita, jel ti znas ko sam ja, a ti ne znas." ♥
KAKO SE PRAVE BEBE?
- One se prave od babica u rodilištu.
- Sram me je to reći jer je to bezobrazan posao.
- Prave se noću, zato žmire kad se rode.
- To je jedan glupav posao za koji se prima dječji doplatak.
- Bebe se prave od rode ili od kupusa. Kako ko voli.
- Bebe se prave kad si dobar pa ti rode brata, a onda je on glavni pa si uzalud dobar.
Meni ne treba sirup za kašalj, ja mogu i bez njega da kašljem.
Ja ću se kasnije oženiti sa mamom, neku nepoznati ženu ne želim.
Moja mama ima bebu u stomaku ali ne znam kako ju je progutala.
Kada se dvoje zaljubljenih prvi put poljubi, odmah se obore i ne ustaju najmanje sat vremena, a i više.
Ljubav se desi kada te pogodi strela. Ali sve što dođe posle toga više ne boli!
Poluostrvo je ostrvo koje još nije do kraja napravljeno.
Comment