Objava
Collapse
No announcement yet.
Prvi smo u Evropi! ...po ABORTUSIMA
Collapse
X
-
Pre seksa ljudi bi trebali da budu svjesni da je moguce da zena zatrudni, ono sto nam je bog podario nije dobro sjeci nozem zato sto nam nesto posle ne odgovara. Ako se moze prirodnim putem sprijeciti trudnoca onda odlicno, ali posto to ne ide tako najbolje pustiti prirodu da odradi svoje. Nije ni cudo zasto zivimo u vrijemenu gde ljudi nijesu normalni, pogledajte samo ove nase cure kako razmisljaju i cemu se nadaju. Jadno, zlo, i naopako. Bacis guski veliki komad hleba ona se more bit i udavi, ne misli vec ide grlom. Crno se nama pise kada svaka guska moze da sjece sta joj i kako joj je volja, a guska kao guska sta se tu ima rec.Last edited by Milojko Petrovic; 10-12-12, 12:17.
-
Protiv zabrane sam iz razloga koji je vec neko od clanova naveo jer bi se tad to radilo po coskovima a i svaki zakon ima rupicu kroz koju ce da se sve provuce ja bi npr uvela nekim ljudima da se zabrani da radjaju decu jer to rade samo zbog para (kojih i onako nemaju niti ce nesto prodajom deteta dobiti) a druga ekipa tih sto radjaju sumanuto su bolesni ljudi ni sami o sebi nemogu da brinu a radjaju po 7 ma pali bre
Ostavite komentar:
-
Niko neme prava da zabrani abortus.To se slobodna volja.Na nama je da odlucimo hocemo li roditi ili abortirati.
---------- Post added at 14:47 ---------- Previous post was at 14:47 ----------
nema*
Ostavite komentar:
-

ja mislim da je ta statistika takva jer je i kosovo ukljuceno u nju a svi znamo da shiptari u neznanju navlace nesto na glavu umesto na prkelju...i eto nas na neslavnom prvom mestu, ako je za utehu bicemo na drugom mestu cim se ocepe

ps
ovo je neslana shala koja ipak ima veze sa temom
Ostavite komentar:
-
Ne zna narod sta je kondom, tura dok moze a posle misli sta i kako
Ja nisam za abortus, moj razlog je:
Bice vise sirotih devojaka kojima ce trebati uteha
Bas sam odvratan zar ne
, a i volim klinke brate
Ostavite komentar:
-
Ne treba zabraniti abortus.Na zeni je da odluci sta ce raditi sa nezeljenom trudnocom.Rizik ostajanja u drugom stanju snose obe strane podjednako.Znam da 99,9% muskaraca kazu da im je kondom nesto mrsko.Zasto bi se zene trovale hormonskim tabletama?Zasto bi stavljale spiralu koja moze da bude jako stetna po pojedine osobe.Po meni, odgovornost za prekinutu trudnocu, snose muskarci vise nego zene zbog sopstvenog uzivanja.Abortus se ne sme zabraniti sve dok muskarci ne nauce da snose deo odgovornosti kada uzivaju.
Ostavite komentar:
-
Neophodno je uvesti testiranje roditeljskih sposobnosti, a abortuse zabraniti i izvršioce goniti kao za umišljajno ubistvo... pa da vidimo 'oće li da se pare čim ih zasvrbi...
Ostavite komentar:
-
Guest repliedPa da l mi mozemo biti prvi u bilo cemu pozitivnom i korisnom????
Ovde vise nije stvar u neupucenosti, 21. vek je - sex je tema za dobro jutro i taboo-a je sve manje. Radi se o bahatosti dvoje trenutno "nadrazenih" kojima je kiretaza nesto nalik skidanju kamenca sa zuba.
Svaka cast osobama koje su u stanju da urade tako nesto, jer po meni abortus je zversko ubistvo, naravno ukoliko zdravlje majke nije ugrozeno pa je isti obavezan.
S druge strane, ne zaostajemo ni u cedomorstvima, pa mi se cini da je vreme uvesti obavezni psihijatrijski pregled svim trudnicama, koje bi i nakon porodjaja bile na posmatranju.
Toliko od mene
Ostavite komentar:
-
naravno da nisam za to da se zakonom zabrani abortus... pa to bi samo dovelo do toga da se to radi krijući uz velike rizike i tako to... svako ima pravo da odlučuje o sebi...
lično, ne želim da ikad dođem u situaciju da moram to da uradim i obećala sam sebi da nikad i neću, ma u kakvoj situaciji bila... ali svoje mišljenje neću da namećem i svima ostalima... ako neko misli da je lakše izvršiti abortus, nego koristiti neki vid zaštite (a ima ih toliko i svi su lako dostupni svima) - onda neka mu bude... ne bih ja to branila
Ostavite komentar:
-
'...niti ću dati ženi sredstvo za pobačaj.'
Citirani deo je iz Hipokratove zakletve, temelja lekarske profesije i etike!
Ostavite komentar:
-
pa oni su dali HipokrItovu zakletvu, njima je lako.
ovde lekari ne odgovaraju za svoje postupke, samo ubiraju profit - na tudjoj nesreci.
mnogo je trulo na svim nivoima, gde god da se zagrebe. sumorna slika, zato je prirodan stav nekih da okrecu glavu ili je zabijaju u pesak ... svi to radimo. svaki poraz boli ... jedno od reshenja je da ako zaklopish ochi - niko te ne vidi, i naizgled si bezbedan.
Ostavite komentar:
-
A šta ćemo sa 'lekarima' - ubicama!?
Njima je to kao ubrati jabuku sa drveta... 150000 'komada' godišnje!
Ostavite komentar:

Ostavite komentar: