Objava

Collapse
No announcement yet.

Saveti za mlade mame, nase novopecene domacice...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• rajchel
    replied
    no coment

Ostavite komentar:

• goxy30
    replied
    zaista mislim da ako zena prvi put spava sa nekim muskarcem a obicno je to tako ako klinka ima 18-20god i uda se za istog....obicno je brak ili neuspesan ili ce neko nekoga poceti da vara ... naravno to oko varanja vazi i za sve ostale ali to ako je klinka neiskusna, narocito u krevetu...pa i muz ce da trazi drugu jer ona je ipak neiskusna, dosadi brzo, a i ona sama kad tad zelece da vidi da li je nesto propustila ili ce stalno misliti o tome sto ce opet dovesti do problema i distanciranja medju njima

inache, moja zena je bila dosta starija od 18god i vise veza iza sebe, sto je normalno... ipak mislim da nije normalno da se tako mlada devojka uda, ali opet ko sam i sta sam ja da nekome drzim predavanja...svako ima svoj zivot i sa njim cini sta mu volja...ali kako ono kazu "mladost ludost"

Ostavite komentar:

• rajchel
    replied
    hahaha matori jel ti to iz licnog iskustva

djidji totalno si u pravu treba da uce al ne bas sve ,recimo samo kuvanje

Ostavite komentar:

• goxy30
    replied
    Citiat člana rajchel Pogledaj Post

Udala sam se sa nepunih 17 god. pa saberi bracni staz i dobices moje trenutne godine

Isto vazi i za doticnog 'Svalera '
    napredno dete bilo
    vidish take ko ti se raspomame po stare dane

salim se

moj savet mladim domacicama[tj vama koje jos to niste]...nemojte da se udajete tako mlade, posle vas sve svrbi i samo bi da se cesete i sa razlogom i bez njega...najbolje je kad devojka radi hopa cupa sa bar jedno 3-4 frajera pa onda da se udaje a ne ovako

naravno ima izuzetaka, nadam se da je nasha rajch izuzetna, tj izuzetak

Ostavite komentar:

• điđi
    replied
    35. godina raic, pa taman
    jos ako si poslusala babu onda svaka cast
    a to znaci da mlade mame trebaju da uce od nase rajchel

Ostavite komentar:

• rajchel
    replied
    Citiat člana điđi Pogledaj Post
    jbte raic sa koliko si se godina ti udala

Udala sam se sa nepunih 17 god. pa saberi bracni staz i dobices moje trenutne godine

Isto vazi i za doticnog 'Svalera '

Ostavite komentar:

• Svaler
    replied
    13-14?
    Napredno dete bilo, nego pre ce biti da laze koliko ima godina kao i vecina zena na internetu

Moj savet za mlade mame:
    Tucajte se vise, lakse cete podneti menopauzu

Ostavite komentar:

• điđi
    replied
    jbte raic sa koliko si se godina ti udala

Ostavite komentar:

• rajchel
    replied
    znate sta ljudi ,meni je moja baba rekla kad sam se udavala jedan savet i posle 18g.braka mogu vam reci da je funkcijonalan do maksimuma
    A on glasi vako : Cero moja podaj muzu i kad iste i kad neiste i ja je poslusala ,fala bogu nikad brige nisam imala ni za sta

Ostavite komentar:

• goxy30
    replied
    ocenio postove, mrzi me da ....

Ostavite komentar:

• baby
    replied
    1.
    ZNAS KAKO malo mi je muka od toga lepa pa mora da bude skupa, tj treba mnogo para...to mi je itekako poznato ali je itekako bzvz...kao da se zenis sa najnovijim modelom BMW-a a ne sa osobom ... e tako se oseca muskarac sa danasnjim lepim zenama
    čekaj sad, ko govori o ženidbi, ja te razumela da si napisao da ti se više isplati da platiš, nego da se ženiš.... pa to komentarišem- to što bi platio teško da ako vredi nešto bude i jeftino... bar ja nisam čula za totalnu rasprodaju, sezonska sniženja na plavom mostu ili onom parku ili gde već...

2. posle 10 god., recimo da je tu i dete, potreban ti je muž da ti objasni da si za sve ti kriva, kako si ga ramazila i da pravi pekmez od njegovog sina jedinca, a onda ... mašala ... on je tu da objasni sinu kako treba braniti mušku čast, a one ženske guske treba vući za kikice i pokazati ko je pravi baja i sl....
    da odlazi na roditeljske samo u slučaju ako je učiteljica sisata i mlađa
    ženu da nauči kako njegova mama pravi gibanicu, ajvar i dr. mada to bi mladica trebalo radnije da nauči ima još puno toga...

moram priznati da je ta prva desetica poprilično teška, ali sve je bolje od viška prostora, prazne sobe, tišine....

@unth ja iskreno verujem da ne misli sve što napiše, nego tako naišla mu inspiracija pa ajd malo da

Ostavite komentar:

• unthinkable
    replied
    Ih bre Gox,malo vise postovanja za zenu koja je odlucila da bas tebi rodi dete i provede zivot sa tobom...
    Ta odluka uopste nije tako mala stvar.
    Kao da si ti idealan pa ne dobijas sta si tako idealan zasluzio i treba ti krivac
    Cinjenica je da se mi svi menjamo kako odmicu godine ,tako se menjaju i nase zelje.
    Tako,onaj izbor od danas sutra vec nije dobar,pa tudji bude bolji a taj isti misli da si ti bolje izabrao...ma gluposti....
    I svi smo mi upali u tu neku "rutinu" ,samo se treba pomiriti s tim i uzivati u onome sto smo prosli i sta cemo jos prolaziti
    a ne jadikovati kako smo mogli bolje ... tako je ,kako je.
    Eto,verovatno cu vec sutra misliti drugacije al sta sad
    Svi se menjamo

Ostavite komentar:

• goxy30
    replied
    1.
    ZNAS KAKO malo mi je muka od toga lepa pa mora da bude skupa, tj treba mnogo para...to mi je itekako poznato ali je itekako bzvz...kao da se zenis sa najnovijim modelom BMW-a a ne sa osobom ... e tako se oseca muskarac sa danasnjim lepim zenama

ja sam izuzetak, bar tako mislim za ovo gore navedeno...mada su mi se sve pa i moja zena smucile onako poprilicno

2. ajde ja tebe da pitam cemu sluzi muz posle recimo 10tak godina braka?
    ili zena cemu sluzi posle 10god braka, pa sluzi ti za nekog ko ti je tu kao podrska, neko ko ce ti pomoci sa decom, a ljubav i sex eeee to je vec za filmove po meni

veruj mi kad je u pitanju to da ja punim ormane nekim glupostima i bacam pare za zenu, ili da uzivam u drustvu qrvice pre bih izabrao ovu drugu varijantu jerbo ako moja zena zahteva i svadja se s mene za neke krpe i slicno do qrca onda...ne treba mi
    inace qrvice su mi nepotrebne, to sam samo kao primer naveo mnogo bi lakse i lepse bilo naci normalnu osobu...

3. visak prostora je visak prostora, kako znas da bi bio prazan

pogledajmo malo oko sebe, ima muskaraca bas kao i vas zena, kao pleve
    a vredi li bar sacica njih nesto...vredi ali samo nekih 0.01% po mom misljenju a to je ili zauzeto ili...
    e zato vecina nas zivi sa onim sto ima zbog onoga sto ima, i zbog navika koje svi mi tesko menjamo

zato prnemo u chabar s nekih 50-60-70god i kazemo eeeeee
    KAKO SAM SE ZAEBO

ali vecina nas ce to reci, samo ce isto tako reci eto bar imam sina cerku ili... pa ce se sa time utesiti sto nije bas na mestu

Ostavite komentar:

• baby
    replied
    1. lepa, teško da će biti jeftinija, ali ajd ne razumem se baš u ponudu,
    2. čemu služi žena, a čemu qrvica? npr. hoćeš li s njom starost čekati?
    3. zar višak prostora u stanu nije depresivan?

Ostavite komentar:

• goxy30
    replied
    Citiat člana baby Pogledaj Post
    evo i jednog saveta za mlade muževe
    pa ako joj ja trebam puniti orman da drugi muskarac ne bi mogao da stane.... eee onda mi lakse i jeftinije da platim 1-2x nedeljno neku lepu qrvicu da mi posluzi, ne moram da mislim o nepredvidjenim troskovima a imam i viska prostora u stani

nije bas neki savet ali mozda se nekom i svidi taj tvoj

Ostavite komentar:

Working...
X