Objava

Collapse
No announcement yet.

Voditi ljubav postojanjem...

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Voditi ljubav postojanjem...

    «Voditi ljubav postojanjem»-što to znači?
    Često upotrijebim tu frazu za stanje kada čovjek diše nektar blaženstva, kada druguje s Vječnošæu. No, da ne koristim pompezne riječi probat ću objasniti o čemu se radi.

    Seks je najviše materijalno zadovoljstvo, barem većini ljudi. Svi žude za užitkom kojeg pruža dobar seks. Odnosno žude za onim što slijedi nakon njega-za orgazmom. Orgazam mora biti što kvalitetniji, dublji, duži, da cijelo tijelo bude utopljeno u njemu.
    Orgazam obično traje nekoliko trenutaka, i ako bi promatrali seks kroz neku krivulju tada je u prvoj fazi krivulja uspinjuca, dolazi do vrhunca i onda nivo energije postepeno pada dok se ne vrati u normalu-svakodnevno stanje. Orgazam donosi blaženstvo, jasnoću svijesti i jedan određeni mir koji ostaje u duhu, mir ispunjenja i potpunosti.
    No što sam orgazam jest? Što je ta eksplozija u biti?
    Energija se u čovjeku struktuira u blokove, u nivoe. Orgazam je jednostavno probijanje energetske barijere i prelazak na viši nivo. Taj osjećaj ulaska u novo područje je praćen ugodom i užitkom.
    Kada dolazi do probijanja SVIH barijera struja energije teče od genitalija kroz kičmu i kao fontana probija kroz glavu. To je unutarnji orgazam i nakon njega cijelo tijelo bude u takvom miru da je to nemoguće opisati.
    Uzbuda koja prethodi seksu i orgazmu ovisi o «težištu» nečije svijesti, netko će se paliti na sise,na guzu, ramena, noge a netko na dušu, energiju neke osobe. Kad netko vidi dobar komad i uzbudi se , u biti traži dodatni stimulans, što bolju pripremu za orgazam koji je u konačnici isti-jer traži se onaj «boost» u psihi kako se tko pripremi za seks.
    Kod ljudi koji su usmjereni na nutrinu, da dušu osobe, te trivijalnosti nisu potrebne jer u svijesti već postoji taj nivo. Dovoljno je samo zbliženje, prisni zagrljaj i jasno otvorenost i već je došlo do uzbude. Na taj način moguć je i seks na daljinu.
    Kada je vertikala čista, odnosno kada energija slobodno teče, osoba uživa u «posljedici i cilju orgazma» iz trena u tren, ona se uzbuđuje postojanjem, čudom života i sadašnjosti. To je vođenje ljubavi postojanjem. Klasični orgazam je u tom slučaju pad na niže.
    A kako to izgleda u konkretnom primjeru odnosa dviju osoba, što je seks za njih? Igra, jednostavno igra koja može trajati koliko treba, kod muškarca erekcija od nekoliko sati, šibanje energije iz genitalija kroz krunu nalik protoku vode kroz crijevo. Doslovno se osjeća taj protok-čovjek pliva u moru blaženstva. Kod žena ispunjenje, pretvaranje u cijelo more blagosti u koje se energija iz muškarca ulijeva, kojoj teži. Na krajnjem stadiju dolazi do zamjene uloga, i konačnog sjedinjenja u Jedinom.
    Napominjem da je klasičan seks u tom sluèaju tek jedna od mogućih varijanti postizanja tog sjedinjenja. Forma koja prethodi Sjedinjenju ima bezbroj, dovoljno je samo uroniti u osobu s kojom letiš u Nebo…..
    Zatim, može se voditi ljubav na daljinu.Muškarci mogu svršiti bez erekcije.Mogu ženu dovesti u stanje orgazma dodirom.
    Ljubav nije osecanje, vec stanje duse... Ona se zivi.

  • #2
    U bre prijatelju, mnogo ti teska ova tvoja filozofija .

    Comment


    • #3
      Hmmmm... Nije da nije... Ali... Kad dozivis nesto sto je samo priblizno tome, a ja jesam...... "Klasični orgazam je u tom slučaju pad na niže." ... Pa ti vidi da li vredi ili ne... A da opisujem necu jer je to nemoguce...
      Ljubav nije osecanje, vec stanje duse... Ona se zivi.

      Comment


      • #4
        Est! Swaka cast!!! Sjajno! Detalji su vazni...dopuni detaljima - kako stici u fazu "sexi-rem-a"....

        Moguce je, na daljinu....moguce je...

        Comment


        • #5
          Detalje na zalost nemam, ali ponesto sam skontao... Do varijante "na daljinu" moze se doci samo i iskljucivo ako postoji "povratna sprega" od partnera, tj ako smo i mi privlacni partneru u tom trenutku, ili ako smo dovoljno radili na sebi pa mozemo da "osetimo" da nekog privlacimo... Primer: spontano ste upali u pricu sa nekim nepoznatim, koga smatrate samo simpaticnim, ali iz nevezanog u toku price osetite sexualno uzbudjenje a da niste ni pomislili na sex, ni sa tom osobom niti sa bilo kim drugim... Vase telo reaguje na signale sagovornika... Ostalo zavisi, naravno od vas samih...
          Ljubav nije osecanje, vec stanje duse... Ona se zivi.

          Comment


          • #6
            bravo za uvod u temu...znam o cemu je rec...jedinstven i neprikosnoven osecaj...uhhh

            Comment


            • #7
              Koliko veze na daljinu imaju lepotu i snagu isto su toliko opasne.Sto se mene tice, znam da postoji takav osecaj kada se leti bas u nebo bez dodira stvarnog.

              Comment

              Working...
              X