Objava

Collapse
No announcement yet.

Kakav smisao za humor imaju horoskopski znaci?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Kakav smisao za humor imaju horoskopski znaci?

    Vodolije su po prirodi smešne, Ovnovi su mimičari, Device su zajedljive, Škorpije sarkastične, a Jarčevi su duhoviti sa maskom ozbiljnosti. Svaki horoskopski znak ima svoj način za šalu i svaki drugačijim postupcima dovodi druge ljude do smeha. Ovako nas horoskopski znaci uveseljavaju.

    OVAN

    Šašav, fizički humor kod Ovna dolazi prirodno.Ovnovi su jedni od najvećih mimičara u zodijaku.Ali, pored toga, umeju da budu i duhoviti na veoma originalan način.

    BIK

    Posmatrački humor. Najčešće su nenamerno duhoviti i mogu se od srca smejati sebi samima.

    BLIZANCI

    Pošto veoma brzo shvataju šalu, pamte šale i viceve veoma dobro i mogu se smejati skoro svemu. Ovaj znak je najskloniji ismevanju drugih, ali ne iz zlobe, nego najčešće zato što im je taj neko zanimljiv.

    RAK

    Rakovi su ‚‚nežno'' duhoviti. Najčešće zasmeju druge nekim izrazom lica ili pretvarajući se da su ozbiljni i besni i kada nisu.

    LAV

    Lav ismeva sve iz svoje okoline, pa čak i kada preuveličava ne samo da ga drugi smatraju duhovitim, nego žele da se druže sa njim i smeju se njegovim šalama. A Lav je svestan da vas na taj način drži uz sebe.

    DEVICA

    Nerviraju se, ali nisu iznervirani, jadaju se, a nemaju potrebu – Device su zajedljivo duhovite, ismevajući ljude i njihove živote i veoma su dobri zabavljači.

    VAGA

    Sarkazam je njihovo glavno oružje. Jednom kada krenu, ne umeju da se zaustave, a oni koji su tada u društvu sa njima ne mogu da zaustave smeh.

    ŠKORPIJA

    Hronični sarkazam. Komentarišu ovo, komentarišu ono, komentarišu sve. To može delovati grubo ili pasivno agresivno, ali je svakako smešno.

    STRELAC

    Sve u životu može postati komično ako ste sa Strelcem. Kombinacija posmatračkog humora, sarkazma i preuveličavanja.

    JARAC

    Fasada bez osmeha. Jarac će zadržati ozbiljno lice predstavljajući vam šalu kao istinu, sastavljajući priču koja treba da nasmeje njega i druge kada vi poverujete u nju.

    VODOLIJA

    Prirodno zabavni ljudi. Oni ne moraju da se trude da ispričaju vic ili nešto slično. Najčešće su nesvesni da su smešni

    RIBE

    Ovaj znak se kreće od slatkog pričaoca do mrske osobe. Kada Riba nameri da vas nasmeje i da održi vašu pažnju, radiće na tome sve dok ne uspe.
Working...
X