Objava

Collapse
No announcement yet.

Natalna karta

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Natalna karta

    I KUĆA - predstavlja naš ego, ukazuje na to kako sami sebe predstavljamo i kako želimo da nas drugi vide. Osim toga ova kuća u velikoj meri odredjuje i naš izgled a takodje i našu narav. Vrh prve kuće naziva se ASCENDENT (ASC) ili podznak.




    II KUĆA - ukazuje na osećaj za lične i materijalne vrednosti kao i na sposobnosti i prilike za sticanje novca i imovine.




    III KUĆA - ukazuje na svesni deo ličnosti, komunikaciju, govor, pisanje, saobraćaj, kratka putovanja... Takodje, ukazuje na okruženje i okollinu u kojoj živimo, porodične odnose medju braćom i sestrama...




    IV KUĆA - ukazuje na genetsko i energetsko nasledje, roditelje, vaspitanje i dom iz kojeg potičemo. Vrh IV kuće naziva se IC (Imum Coeli) i predstavlja najnižu tačku neba.


    Nema te ljubavi koje nisam gladna i mrznje koje nisam sita...

  • #2
    V KUĆA - ukazuje na potomstvo i plodnost ali i na kreativnost, umetnički talenat, zabavu, kockarske rizike i uživanje.





    VI KUĆA - ukazuje na dužnost, odgovornost, obaveze, navike, radno mesto, odnos prema podredjenima...




    VII KUĆA - (DESCENDENT) povezana je sa brakom, ljubavnim odnosima, razvodom, poslovnim partnerstvima, saradnjom ali i velikim suprotnostima i neprijateljstvima.





    VIII KUĆA - Ukazuje na transformaciju, regeneraciju, strasti, tajne, misticnost...


    Nema te ljubavi koje nisam gladna i mrznje koje nisam sita...

    Comment


    • #3
      IX KUĆA - ukazuje na duža putovanja, usavršavanje i šire shvatanje stvari kao i na stavove povodom religije i filozofije.





      X KUĆA - (MC - Medium Coeli) ukazuje na profesionalizam, ugled, ambicioznost, unapredjenja...





      XI KUĆA - ukazuje pre svega na odnose sa prijateljima, društvene aktivnosti kao i na stavove i težnje koje ljude približavaju i ujedinjuju.




      XII KUĆA - ukazuje na podsvest, unutraĚnja iskustva, karmu, skrivenu snagu, tajne neprijatelje...

      Nema te ljubavi koje nisam gladna i mrznje koje nisam sita...

      Comment


      • #4
        Meni nista nije jasno Sta su te kuce i kako da znamo kakva nam je koja kuca

        Comment


        • #5
          MERKUR

          MERKUR - glasnik bogova (u grčkoj mitologiji njegov ekvivalent je Hermes) a u rimskoj mitologiji Merkur je bog putovanja i trgovine. Merkur, takodje, simbolizuje način komunikacije, sposobnost rasudjivanja i uopšte načine razmišljanja.



          RETROGRADNO KRETANJE MERKURA


          Merkur - planeta najbliža Suncu stalno izaziva strah i paniku jer mnogo češće od drugih planeta menja smer kretanja što dovodi do javljanja raznih neugodnosti i komplikacija, jednom rečju, kada Merkur retrogradira dogadajaju se neprilike. Kada ova planeta retrogradira tj. kreće se unatrag po ekliptici što se dogadja tri do četiri puta godišnje, izaziva pometnju kao što je na primer pojačana nervoza, javljanje velikih nesporazuma, zaboravnosti i zabrinutosti. Ovakvo privodno kretanje Merkura unazad obično traje oko tri nedelje i nakad bi trebalo u ovakvim periodima da odložite neke stvari kao što je na primer započinjanje važnog poslovnog projekta, trgovina nekretninama, selidba, potpisivanje važnih dokumenata, započinjanje veze itd. Ono što vam ovakvi periodi nude kao svoju pozitivnu stranu je to da bi u takvim periodima trebalo da predahnete i odložite donošenje važnih odluka. Ono što takodje nije zanemarljivo je to da bi u ovakvim periodima mogli pokušati da iskoristite retrogradnost Merkura i iz njega izvučete maksimum i to na taj način što biste mogli bolje da se organizujete, razmislite ponovo o svim detaljima, preispitate stvari iz prošlosti, predomislite se, ispravite eventualne greške i prikupite sve potrebne činjenice. Retrogradno kretanje ove planete možete shvatiti kao pauziranje i kao delimično upozorenje, tj. poziv na uzbunu kada biste morali biti oprezniji nego inače.

          Merkur je vladajuća planeta horoskopskih znakova Blizanaca i Device.


          BLIZANCI - Gemini

          Polaritet: pozitivan
          Modalitet: promenljiv
          Element: vazduh

          Blizanci (Gemini) su treći znak Zodijaka i za osobe rodjene u ovom znaku može se reći da im je retorička veština, tj. veština dobrog govornika jedan od glavnih kvaliteta koji im pomaže kod ostvarenja svih zacrtanih ciljeva. Njihov vladar planeta Merkur ukazuje i na oštroumnost i pronicljivost. Svojom komunikativnošću Blizancima gotovo uvek uspeva da sa lakoćom svoje sagovornike ubede u sve. Interesovanja su im rasuta na raznolike stvari, ali ih najviše privlače potrage za mentalnim podsticajima, saznanjima koja će zadovoljiti njihov neumorni duh. Radoznali su i često veoma inteligentni, društveni i savremeni. Negativne osobine Blizanaca: brzo menjaju mišljenje, nestalni su i pomalo površni. Teško kontrolišu emocije i često umeju da iscrpljuju druge ljude jer isuviše pričaju.
          Blizanci se u ljubavi uglavnom dobro slažu sa Vagama, Vodolijama, Ovnovima i Lavovima (naravno, slaganje u ljubavi kao i mnoge druge karakteristike ne mogu se strogo podvesti pod tipološku podelu prema pripadnosti odredjenom horoskopskom (Sunčevom) znaku već je potrebno kroz dublju analizu obraditi sve relevantne aspekte i odnose koji čine naš astrološki profil).
          Poznate ličnosti rodjene u znaku Blizanaca: Merlin Monro, Džon Kenedi, Andjelina Džoli, Džoni Dep, ruski car Petar I, Edvard Grig, starogrčki filozof Anaksimen...

          DEVICA - Virgo

          Polaritet: negativan
          Modalitet: promenljiv
          Element: zemlja

          Devica je šesti znak Zodijaka i za osobe rodjene u ovom znaku vezuje se stalna potreba za usavršavanjem. Takodje, Device imaju izuzetnu moć opažanja, vrlo su komunikativne, analitične i inteligentne. Po prirodi imaju urodjeni smisao za dobar ukus, istančanost i detalje. Takodje, od pozitivnih karakteristika Device ono što ih krasi je i umerenost kao i skromnost. Kada rade na važnim stvarima predaju im se u potpunosti i vrlo su koncentrisane u poslu. Pouzdani su prijatelji, osobe koje vole da pomažu drugima i neverovatno zabavni u razgovoru. Devica je zemljani znak i to ukazuje na njihovu marljivost i strpljivost. Takodje, Device su dobri organizatori i veliki idealisti. Negativna osobina rodjenih u znaku Device je to što previše brinu oko raznih sitnica što može prouzrokovati javljanje stresa. Previše su kritički raspoloženi čak i prema sebi.
          Device se u ljubavi uglavnom dobro slažu sa Bikovima, Jarčevima, Rakovima i škorpijama (naravno, slaganje u ljubavi kao i mnoge druge karakteristike ne mogu se strogo podvesti pod tipološku podelu prema pripadnosti odredjenom horoskopskom (Sunčevom) znaku već je potrebno kroz dublju analizu obraditi sve relevantne aspekte i odnose koji čine naš astrološki profil).
          Poznate ličnosti rodjene u znaku Device: Dejvid Koperfild, Agata Kristi, Paulo Koeljo, Lav Tolstoj, Gete, Majkl Džekson, Ričard Gir, Greta Garbo,...
          Nema te ljubavi koje nisam gladna i mrznje koje nisam sita...

          Comment


          • #6
            VENERA

            VENERA - boginja lepote i ljubavi. venera je pravo oličenje svih oblasti života koje se vezuju za lepotu, tiču se privlačnosti, posedovanja, umetnosti i uopšte ljubavi. Venera je vladajuća planeta horoskopskih znakova Bika i Vage.




            Venera je vladajuća planeta horoskopskih znakova Bika i Vage.


            BIK - Taurus

            Polaritet: negativan
            Modalitet: fiksni
            Element: zemlja


            Bik (Taurus) je drugi znak Zodijaka. Pozitivne osobine Bika su smirenost, strpljivost i odlučnost. Negativne strane karaktera osoba rodjenih u ovom znaku su preterana posesivnost i ljubomora u ljubavnim odnosima. Cene novac a troše ga lako samo na stvari koje im se jako dopadnu. Bikovi uglavnom nisu brzopleti već vole da stvari drže pod punom kontrolom. Vole udobnost i sigurnost pa zato ne žele previše da razmišljaju o neprijatnim stvarima.
            Bikovi se u ljubavi uglavnom dobro slažu sa Devicama, Jarčevima, Rakovima i Ribama (naravno, slaganje u ljubavi kao i mnoge druge karakteristike ne mogu se strogo podvesti pod tipološku podelu prema pripadnosti odredjenom horoskopskom (Sunčevom) znaku već je potrebno kroz dublju analizu obraditi sve relevantne aspekte i odnose koji čine naš astrološki profil).
            Poznate ličnosti rodjene u znaku Bika: Šekspir, Sigmund Frojd, Stivi Vonder, Mišel Fajfer, Barbara Strejsend, Andre Agasi, Dejvid Bekam.


            VAGA - Libra

            Polaritet: pozitivan
            Modalitet: kardinalni
            Element: vazduh


            Vaga (Libra) je sedmi znak Zodijaka. Pozitivne osobine Vage su: poštenje, ljubaznost, društvenost, prefinjenost, razboritost. Za osobe rodjene u ovom znaku može se reći da veoma cene lepotu i umetnost i da uglavnom tragaju za stvarima koje će ih estetski zadovoljiti. Pošto im je vladar planeta Venera (planeta ljubavi i lepote) Vage su "zaljubljene i u samu ljubav" što ih ponekad može koštati jer im se može desiti da ponekad koketiraju sa drugim osobama čak i onda kada su u stabilnoj vezi. Medjutim, to ne znači da Vage nisu odane partneru već naprotiv - u ljubavi se maksimalno trude da dosegnu harmoniju i ravnotežu. Osim toga Vaga kao vazdušni znak ima razvijenu moć rasudjivanja i vrlo razborit pristup životu. Prilikom donošenja važnih odluka pristup Vage je vrlo objektivan što je dovodi u prednost u odnosu na ostale znakove Zodijaka. Vrlo je promišljena i često ume da zbunjuje sagovornike zbog svoje izuzetne sposobnosti vrhunskog diplomate. Negativne karakteristike ovog znaka Zodijaka su nedostatak samopouzdanja i neodlučnost (koja može nastati usled preteranog razmišljanja). Osećanja Vage mogu biti lako povredjena pošto su prefinjena a osim toga Vage su zavisne i samopovladjujuće.
            Vage se u ljubavi uglavnom dobro slažu sa Blizancima, Vodolijama, Lavovima i Strelcima (naravno, slaganje u ljubavi kao i mnoge druge karakteristike ne mogu se strogo podvesti pod tipološku podelu prema pripadnosti odredjenom horoskopskom (Sunčevom) znaku već je potrebno kroz dublju analizu obraditi sve relevantne aspekte i odnose koji čine naš astrološki profil).
            Poznate ličnosti rodjene u znaku Vage: Franc List, Verdi, Brižit Bardo, Džon Lenon, Pavaroti, Oskar Vajld.
            Nema te ljubavi koje nisam gladna i mrznje koje nisam sita...

            Comment


            • #7
              MARS


              MARS - starorimski bog rata (u grčkoj mitologiji poznat po imenu Ares). Kairo, glavni grad Egipta je dobio ime po arapskoj verziji imena Marsa (Al-Kahira). Takodje, i treći mesec u godini mart je dobio ime po ovoj planeti. Simbolizuje fizičku snagu, preduzetništvo borbenost, upornost i hrabrost. Osim toga, za ovu planetu vezuje se i agresivnost a takodje to je i planeta želje. Za ljude pod uticajem planete Mars često se kaže da imaju tešku narav.




              KAKO DA SE AKTIVIRATE POMOĆU ZNAČAJNIH TRANZITA MARSA?

              MARS U KONJUKCIJI SA JUPITEROM - Ovakav aspekt ukazuje na to kada je pravi trenutak za uspešnu akciju u poslu. Osim toga, ukazuje i na mogućnost dužeg ili kraćeg putovanja, ali takodje i upozorava na rizik od većeg trošenja novca.
              MARS U OPOZICIJI SA JUPITEROM - Ovaj tranzit bi vam mogao doneti puno sreće, jer pokreće kreativnost, podstiče energičnost i optimistično raspoloženje, ali takodje i upozorava na opasnost od preteranih reakcija, kao što su lažna obećanja i loša procena situacije.
              MARS U KONJUKCIJI SA SUNCEM - Ovaj aspekt vam može pomoći u tome da što brže iskoristite svoje potencijale na najbolji način u ljubavi i na poslu, kako da se aktivirate i osećate se hrabro, odlučno i srećno.
              MARS U OPOZICIJI SA SUNCEM - Ovakav tranzit ukazuje na vašu ogromnu količinu energije koju ne možete da raspodelite i potrošite je na pravi način, tako da može izazvati pojavu uznemirenosti, napetosti i iscrpljenosti.
              MARS U KONJUKCIJI SA MESECOM - Ovaj tranzit ukazuje na vaša snazna osećanja, medjutim, upozorava i na moguće javljanje neiskrenosti i licemerja u odredjenom periodu što bi moglo uticati vrlo negativno na vašu emotivnu vezu.
              MARS U OPOZICIJI SA MESECOM - Upozorava na moguće javljanje većih sukoba u ljubavi, ali i na odredjena "pravila" kojih bi trebalo da se pridržavate kako biste ostvarili harmoniju u ljubavi.
              MARS U KONJUKCIJI SA MERKUROM - Ovakav aspekt pravi je nagoveštaj ukoliko krupna stvar treba da se desi. Može vam pomoći u tome da unapredite komunikaciju sa drugima kao i u tome kako da budete podstaknuti, motivisani i prepuni novih i korisnih ideja.
              MARS U OPOZICIJI SA MERKUROM - Ukazuje na to kako biste mogli uspešno da rešite rasprave na poslu, ali takodje upozorava i na moguća razočarenja, kao i na opasnost od rizika povredjivanja prilikom rukovanja mašinama.
              MARS U KONJUKCIJI SA VENEROM - Ukazuje na vas emotivni život, pre svega na vrhunac u ljubavnom odnosu, ali i na vašu seksualnost uopšte.
              MARS U OPOZICIJI SA VENEROM - Ovaj tranzit upozorava na moguć neuspeh u ljubavi zbog vaše neuravnoteženosti, preterane samouverenosti i loše komunikacije, ali ovaj tranzit Vam takodje može pomoći u tome da što brže ostvarite sebe kako na ljubavnom i seksualnom planu tako i na društvenom.
              MARS U KONJUKCIJI SA NATALNIM MARSOM - Ovaj aspekt označava vaš put i odredjuje vam smernice na tom putu (prilikom traženja posla, ostvarenja novih mogućnosti, ostvarenja nove emotivne veze, itd).
              MARS U OPOZICIJI SA NATALNIM MARSOM - Ovaj aspekt upozorava na moguće javljanje stresnih situacija usled javljanja nedostatka prekopotrebnog vremena i viška energije koju ne možete da upotrebite na ispravan i konstruktivan način.
              MARS U KONJUKCIJI SA SATURNOM - Ovaj aspekt bi vam mogao doneti sputanost i napetu situaciju, medjutim, ovaj aspekt vam takodje može doneti i bolju organizaciju i veću koncentraciju tako da biste imali veće šanse da prebrodite nastalu krizu.
              MARS U OPOZICIJI SA SATURNOM - Ukazuje na to kako biste mogli da budete uskladjeni i uravnoteženi, i kako da nametnete svoj autoritet na najbolji način.
              MARS U KONJUKCIJI SA URANOM - Ovaj tranzit vam može pomoći u tome da u odredjenoj situaciji ne reagujete impulsivno i ne skrenete u sasvim nepredvidjenom pravcu.
              MARS U OPOZICIJI SA URANOM - Ovaj aspekt važi za težak aspekt jer može doneti teskobu i nepredvidjene dogadjaje koji mogu omesti vaše planove.
              MARS U KONJUKCIJI SA NEPTUNOM - Ukazuje na velike potencijale koje biste mogli ostvariti, kao što je talenat za umetnost i duhovne aktivnosti, ali takodje i na opasnost od donošenja pogrešnih odluka kao i javljanje poroka.
              MARS U OPOZICIJI SA NEPTUNOM - Ovaj aspekt vas upozorava na moguće javljanje razočarenja na taj način što biste mogli lako pokloniti svoje poverenje nekome ko će želeti da vas na neki način iskoristi.
              MARS U KONJUKCIJI SA PLUTONOM - Ovaj tranzit ukazuje na vašu upornost i na moguće načine kako da ostvarite svoje ambicije i izrazite snagu svoje ličnosti.
              MARS U OPOZICIJI SA PLUTONOM - Ovaj tranzit ukazuje na moguće javljanje sebičnosti i oholosti koje bi vas mogle skupo koštati u pojedinim situacijama.
              MARS U KONJUKCIJI SA ASCENDENTOM - Ovaj aspekt ukazuje na to kako da ostvarite aktivnu i dominantnu ulogu i inicijativu u društvu, kao i to kako da povećate vašu mentalnu i fizičku energiju.
              MARS U OPOZICIJI ASCENDENTOM - Mars u ovakvom položaju može uticati na vas na taj način što bi mogao izazvati bes i ljutnju u vama, medjutim, s druge strane može delovati podsticajno na vaš ljubavni odnos tj. brak, podstičući želju za druženjem i vašu odlučnost da napravite prvi korak.

              Mars je vladajuća planeta horoskopskog znaka Ovna.


              OVAN - Aries

              Polaritet: pozitivan
              Modalitet: kardinalni
              Element: vatra

              Ovan (Aries) je prvi znak Zodijaka. Kao prvi vatreni znak u Zodijaku Ovan je veoma energičan i spreman na akciju. U konstantnoj je potrazi za takmičenjima svake vrste (i fizičkim i intelektualnim) i ne nedostaje mu upornosti da postigne zavidne uspehe. Pozitivne strane njegovog karaktera su otvorenost, iskrenost, optimizam i upornost. Negativna strana karaktera ljudi rodjenih u ovom znaku jeste sklonost sukobima, impulsivnost i ponekad preterana drskost (uticaj ratobornog Marsa).
              Ovnovi se u ljubavi uglavnom dobro slažu sa Lavovima, Strelcima, Blizancima i Vodolijama (naravno, slaganje u ljubavi kao i mnoge druge karakteristike ne mogu se strogo podvesti pod tipološku podelu prema pripadnosti odredjenom horoskopskom (Sunčevom) znaku već je potrebno kroz dublju analizu obraditi sve relevantne aspekte i odnose koji čine naš astrološki profil).
              Poznate ličnosti rodjene u znaku Ovna: Leonardo da Vinči, Josif Pančić, Van Gog, Johan Sabastijan Bah, Čarli Čaplin, Lenjin, Maraja Keri, Viktorija Bekam, Selin Dion, Areta Frenklin...
              Nema te ljubavi koje nisam gladna i mrznje koje nisam sita...

              Comment


              • #8
                JUPITER


                JUPITER - vrhovni bog. Ova planeta simbol je dobre sreće, a položaj Jupitera u NATALNOJ KARTI ukazuje na to u čemu imate sreće. Kao planeta ekspanzije takodje simbolizuje i plemenitost, mudrost, velikodušnost, napredovanje, rast i izobilje. Jupiter je vladajuća planeta horoskopskog znaka Strelca.




                KAKO DA SE AKTIVIRATE POMOĆU ZNAČAJNIH TRANZITA JUPITERA?

                JUPITER U KONJUKCIJI SA SUNCEM - Ovaj aspekt vam može pomoći u tome da iskoristite povoljne šanse i ne propustite priliku da proširite svoje vidike.
                JUPITER U OPOZICIJI SA SUNCEM - Vas upozorava na moguće javljanje preopterećenja na poslu, ali i na moguće javljanje pogodnih prilika koje su oko vas i čekaju da se ostvare.
                KONJUKCIJA JUPITERA I MESECA - Ovakav tranzit bi vam mogao doneti dosta sreće u ljubavi ukoliko vaš natalni Mesec gradi harmonične aspekte sa drugim planetama, ali bi vam takodje mogao doneti i niz neprijatnosti ukoliko vaš Mesec gradi kvadrate i opozicije.
                JUPITER U OPOZICIJI SA MESECOM - Ovaj tranzit vrlo je sličan prethodnom s tom razlikom što bi vam u odredjenim životnim situacijama mogao doneti preterane reakcije.
                JUPITER U KONJUKCIJI SA VENEROM - Važi za vrlo moćan jer vam može pomoći u tome da poboljšate društveni život, tj. privučete sreću u ljubavi. Osim toga, ovaj tranzit može probuditi vašu energičnost i talente, a takodje može poboljšati i vašu sposobnost da zaradite novac.
                OPOZICIJA JUPITERA I VENERE - Ovaj aspekt ukazuje na to kada ne bi trebalo da trošite novac više nego što je potrebno, a takodje, odredjuje i povoljan period za odlazak na odmor i putovanje.
                KONJUKCIJA JUPITERA I MERKURA - Jupiter vam u ovakvom odnosu sa Merkurom može pomoći da oživite vaš intelekt, imate potpuno slobodnu volju i nezavisno mišljenje.
                OPOZICIJA JUPITERA I MERKURA - Ovaj aspekt bi vam mogao pomoći da donesete pravu odluku u važnoj situaciji, naročito na profesionalnom planu i polju karijere.
                JUPITER U KONJUKCIJI SA URANOM - Ovakav tranzit upućuje na to kada biste mogli da izbegnete javljanje mogućih gubitaka tako što ćete izbeći odredjene rizične situacije. Nakon toga, pozitivne promene biće izvesnije.
                JUPITER U OPOZICIJI SA URANOM - Ovaj aspekt odredjuje povoljne okolnosti koje bi mogle nastati iz nesvakidašnjih i iznenadjujućih situacija iz vaše svakodnevnice.
                KONJUKCIJA JUPITERA I MARSA - Ovakav tranzit bi vam mogao pomoći u tome da steknete više samopouzdanja i samim tim postignete bolje rezultate.
                JUPITER U OPOZICIJI SA MARSOM - Ovaj aspekt je relativno negativan i ukazuje na moguće javljanje sukoba na poslovnom planu sa nadredjenima usled vaše svojeglavosti i tvrdoglavosti.
                JUPITER U KONJUKCIJI SA SATURNOM - Vam može pomoći na taj način što bi vas mogao usmeriti kako da se bolje organizujete kao i to kako biste mogli da dejstvujete rea;lističnije i rešavate konkretne probleme.
                JUPITER U OPOZICIJI SA SATURNOM - Ukazuje na neuskladjenost vašeg emotivnog i poslovnog života, ali takodje, otvara mogućnosti pomirenja ovih dveju strana i njihovog medjusobnog sklada.
                JUPITER U KONJUKCIJI SA NATALNIM JUPITEROM - Vam može ukazati na to kako da proširite granice vašeg života, osećate se nesputano i slobodno, ali takodje ovaj aspekt ukazuje i na to da u odredjenim životnim prilikama možete lako da zapadnete u konfliktne situacije, nezainteresovanost i povlačenje u sebe.
                JUPITER U OPOZICIJI SA NATALNIM JUPITEROM - Ukazuje na to da biste u odredjenim situacijama mogli da se osećate nadmoćno i namećete svoje mišljenje, medjutim, ovakav tranzit upućuje i na to kada bi trebalo da budete oprezniji zbog mogućnosti javljanja preterivanja u želji za moći, što bi moglo da vas odvede u pogrešnom smeru.
                KONJUKCIJA JUPITERA SA NEPTUNOM - Ukazuje na moguće teškoće i odbijanje prihvatanja stvarnosti. Takodje, naglašena je vaša mašta, intuicija i smisao za umetnost.
                JUPITER U OPOZICIJI SA NEPTUNOM - Ovakav tranzit važi za vrlo nepovoljan i predstavlja upozorenje na moguće javljanje bega od stvarnosti, pogrešnog prosudjivanja i nemogućnosti donošenja ispravnih odluka.
                JUPITER U KONJUKCIJI SA PLUTONOM - označava mogućnost povratka na put sreće. Ovaj aspekt vam može pomoći da pronadjete svoj životni smisao i vratite se sa puta izolacije i straha.
                JUPITER U OPOZICIJI SA PLUTONOM - upozorava na moguće javljanje problema sa identitetom tj. doživljavanjem sopstvenog sebe tako da biste mogli imati pogrešnu sliku o sebi i svojim vrednostima.

                Jupiter je vladajuća planeta horoskopskog znaka Strelca.

                STRELAC - Sagittarius

                Polaritet: pozitivan
                Modalitet: promenljiv
                Element: vatra

                Strelac je deveti znak Zodijaka. Osobe rodjene u ovom znaku su stalno u potrazi za novim i svežim stvarima i idejama. Po prirodi su avanturisti i večiti pustolovnici. Vrlo su pošteni, nezavisni i slobodnog su duha. U životu stalno razmatraju nove mogućnosti i streme ka novim iskustvima. Sebi postavljaju visoke ciljeve, a pitanja o kojima razmišljaju najčešće su filozofske prirode i osobe rodjene u znaku Strelca visokoumno pokušavaju da proniknu u samu srž stvari koja zaokuplja njihove misli. Takodje, Strelac je znak putovanja. Za znak Stralca vezuje se i mudrost, nadmoćnost u razmišljanju, viši um a Strelac je znak koji vlada filozofijom, religijom, višim obrazovanjem, apstrakcijama. Osim toga veliki je ljubitelj prirode i istine. Negativne osobine osoba rodjenih u znaku Strelca su: ponekad mogu biti neorganizovani, teže preterivanju, trapavi su i nisu spretni onda kada žele da lažu.
                Strelčevi se u ljubavi uglavnom dobro slažu sa Lavovimaa, Ovnovima, Vagama i Vodolijama (naravno, slaganje u ljubavi kao i mnoge druge karakteristike ne mogu se strogo podvesti pod tipološku podelu prema pripadnosti odredjenom horoskopskom (Sunčevom) znaku već je potrebno kroz dublju analizu obraditi sve relevantne aspekte i odnose koji čine naš astrološki profil).
                Poznate ličnosti rodjene u znaku Strelca: Betoven, Volt Dizni, Bred Pit, Mila Jovović, Vudi Alen, Ozi Ozborn, Frenk Sinatra.
                Nema te ljubavi koje nisam gladna i mrznje koje nisam sita...

                Comment


                • #9
                  SATURN


                  SATURN - otac vrhovnog boga starih Rimljana. Saturn ukazuje na to kakve su Vaše ambicije kao i to na koji način se suočiti sa strahovima. Osim toga simbol je istrajnosti, discipline, opreznosti a predstavlja i ograničenja i uskraćivanja.




                  KAKO DA SE AKTIVIRATE POMOĆU ZNAČAJNIH TRANZITA SATURNA?

                  KONJUKCIJA SATURNA I SUNCA - Ovaj tranzit vam može pomoći u tome da lakše shvatite svoje greške, da podstakne vaše ambicije i ukaže na to kada bi trebalo da budete disciplinovaniji. Uz pomoć dubljeg poznavanja ovog aspekta lakše biste mogli doći do priznanja ili nagrade na poslovnom planu.
                  SATURN U OPOZICIJI SA SUNCEM - Ovaj tranzit smatra se generalno obeshrabrujućim jer u odredjenim životnim situacijama ukoliko ne budete dovoljno oprezni može doneti bezvoljnost i pesimizam.
                  SATURN U KONJUKCIJI SA MESECOM - Ukazuje na to da biste pod odredjenim životnim okolnostima mogli lako da upadnete u zamku koju bi vam ovaj tranzit mogao doneti i učiniti vas depresivnim, melanholičnim i uplašenim ukoliko ne budete potpuno spremno dočekali takve trenutke.
                  OPOZICIJA SATURNA I MESECA - Ovakav aspekt bi vam mogao doneti niz neprijatnosti ukoliko ne budete unapred pripremljeni za dolazak teških perioda, kada vam se može dogoditi da ostanete potpuno sami i bez ičije podrške. Ovakvi periodi ne traju dugo, ali morate odmah reagovati da biste od njih izvukli korist i uspešno se izborili sa mogućim dolazećim problemima koje ovakav tranzit može izazvati.
                  SATURN U KONJUKCIJI SA VENEROM - Ovaj odnos smatra se značajnim zato što vam na ljubavnom polju može ukazati na mnoge loše strane u vašoj vezi koje niste u stanju sami da otkrijete, ali takodje, ovaj odnos ukazuje i na to kada je povoljan trenutak za započinjanje nekog umetničkog projekta ili posla u kojem može do izražaja doći vaša kreativnost.
                  KONJUKCIJA SATURNA I MARSA - Može vam pomoći u tome da lakše podnesete ljutnju i bes u odredjenim životnim prilikama i pomoći vam da pravilno usmerite svoju energiju.
                  SATURN U OPOZICIJI SA MARSOM - Ovakav aspekt može vam ukazati na eventualne loše strane u vašim prijateljskim odnostima i ukazati na neprijatelje od kojih bi trebalo da se čuvate.
                  OPOZICIJA SATURNA I VENERE - Vas može upozoriti na moguće javljanje većih problema u ljubavi, pa i na eventualni prekid slabih veza. Uopšte, može vam, ukoliko ne budete spremni za to, doneti emotivnu nesigurnost i napetost.
                  SATURN U KONJUKCIJI SA MERKUROM - Ovakav aspekt bi mogao delovati vrlo stimulativno na vas i mogao bi vas iz pesimističnog raspoloženja prebaciti u jedno drugačije stanje kada će vaša koncentracija biti poboljšana i kada ćete moći normalno da obavljate sve životne aktivnosti.
                  SATURN U OPOZICIJI SA MERKUROM - Ovaj aspekt bi vam mogao ukazati na odredjene situacije u kojima biste pokazali mnogo bolje rezultate, ukoliko biste tada preispitali svoje ideje, načine razmišljanja i poboljšali komunikaciju sa odredjenim osobama.
                  KONJUKCIJA SATURNA I JUPITERA - Ovaj aspekt ukazuje na to da bi vam se odredjene prilike mogle dobro isplatiti ukoliko budete spremni da realno sagledate stvari.
                  SATURN U OPOZICIJI SA JUPITEROM - Ovaj tranzit bi vam mogao doneti neprilike i ukazati na to kada vam sreća neće biti naklonjena. Takodje, pomoću njega možete povratiti izgubljeni entuzijazam.
                  SATURN U KONJUKCIJI SA NATALNIM SATURNOM - Ovaj tranzit vam može pomoći da bolje upoznate sebe i ukazati na trenutak kada bi trebalo da se pripremite za novu životnu fazu. Osim toga, može vam pomoći u tome da se oslobodite loših navika i da se suprotstavite svojim unutrašnjim strahovima.
                  SATURN U OPOZICIJI SA NATALNIM SATURNOM - Ovaj odnos vam može pomoći u tome da lakše shvatite ljudsku prirodu, naročito odnose medju ljudima, a takodje i u tome da se usredsredite na konkretne i praktične poslove.
                  KONJUKCIJA SATURNA I URANA - Ovaj negativni tranzit mogli biste prebroditi tako što biste u odredjenim životnim situacijama mogli potražiti odgovarajući način koji bi vam mogao omogućiti da vas ovaj tranzit ne sputa u obavljanju važnih životnih zadataka.
                  OPOZICIJA SATURNA I URANA - Ovaj aspekt mogao bi vam pomoći u tome da povratite pozitivnu životnu snagu i osećaj nezavisnosti i slobode.
                  SATURN U KONJUKCIJI SA PLUTONOM - Ovaj duži tranzit ukazuje na to da vam se tokom života mogu javiti odredjeni problemi sa vlašću i manipulacijom, medjutim, može vam takodje ukazati i na povratak na pravi put.
                  SATURN U OPOZICIJI SA PLUTONOM - Ovakav tranzit upozorava na moguće javljanje problema u komunikaciji sa osobama od autoriteta u bitnim životnim situacijama.
                  SATURN U KONJUKCIJI SA NEPTUNOM - Ovaj odnos vam u mnogome može pomoći u tome dapostignete stabilnost (u ljubavi i na poslu), ali, osim toga, mogao bi vam pomoći i u tome da lakše prebrodite težak period odvikavanja od raznih poroka.
                  SATURN U OPOZICIJI SA NEPTUNOM - Ovaj tranzit pruža mogućnosti bržeg sazrevanja i suočavanja sa realnošću.

                  Saturn je vladajuća planeta horoskopskog znaka Jarca.

                  JARAC - Capricorn

                  Polaritet: negativan
                  Modalitet: kardinalni
                  Element: zemlja

                  Jarac je deseti znak Zodijaka. Za znak Jarca vrlo je karakteristijčno to da osim što poštuje tradicionalne vrednosti i pravila, takodje voli i da nameće i odredjuje svoja pravila. osobe rodjene u znaku Jarca smatraju se vrlo odgovornim, energijčnim, ambicioznim i takmijčarski raspoloženim. Kada zacrtaju sebi cilj sprovode konstruktivnu taktiku i strategiju da što pre dodju do ostvarenja zadatog cilja. Vrlo su zreli, samosvesni i samodisciplinovani. Marljivost, štedljivost i strpljivost su takodje pozitivne osobine koje krase znak Jarca. Vole klasijčnu umetnost, zadovoljstvo i lepotu pronalaze u jednostavnim i obijčnim stvarima i tragaoci su istinske ljubavi. Rezervisani su u prijateljstvu, dostojanstveni u ljubavi, jčesto predstavljaju autoritet drugima, ozbiljni su u svojim namerama i vrlo su organizovani u poslovima. Negativne osobine osoba rodjenih u znaku Jarca sastoje se u tome što su konzervativni, možda isuviše predani poslu zbog jčega može trpeti njihov ljubavni život, ponekad konvencionalni, plašljivi i zatvoreni. Osim toga u negativne karakteristike znaka Jarca spada takodje i to da su ove osobe ponekad pesimistijčki raspoložene i melanholijčne.
                  Jarčevi se u ljubavi uglavnom dobro slažu sa Devicama, Bikovima, Škorpijama i Ribama (naravno, slaganje u ljubavi kao i mnoge druge karakteristike ne mogu se strogo podvesti pod tipološku podelu prema pripadnosti odredjenom horoskopskom (Sunčevom) znaku već je potrebno kroz dublju analizu obraditi sve relevantne aspekte i odnose koji čine naš astrološki profil).
                  Poznate ličnosti rodjene u znaku Jarca: Elvis Prisli, Riki Martin, Tajger Vuds, Luj Paster, Isak Njutn...
                  Nema te ljubavi koje nisam gladna i mrznje koje nisam sita...

                  Comment


                  • #10
                    URAN


                    URAN - bog neba i otac Titana. Uran ukazuje na Vašu buntovničku prirodu, pronicljivost, originalnost, neobičnost, nezavisnost i sve ono što je neobično ili neočekivano.




                    KAKO DA SE AKTIVIRATE POMOĆU ZNAČAJNIH TRANZITA URANA?

                    URAN U KONJUKCIJI SA SUNCEM - Ovaj aspekt je pokazatelj velikih i bitnih promena u vašem životu. Mogao bi vam pomoći tako što bi vas mogao nagnati na ozbiljna razmišljanja u cilju poboljšanja vašeg emotivnog i poslovnog statusa u datom trenutku.
                    URAN U OPOZICIJI SA SUNCEM - Ovaj relativno negativni tranzit mogao bi delovati vrlo stimulativno na vas tako što bi vam omogućio bolji uvid u stvari i pomogao vam da se lakše prilagodite novonastalim prilikama.
                    KONJUKCIJA URANA I MESECA - Ovakav tranzit bi vam mogao u odredjenom periodu u vašem životu doneti intuitivnu spoznaju mnogih stvari koje su vam bile nejasne ili su na vas delovale zbunjujuće.
                    OPOZICIJA URANA I MESECA - Ovaj odnos mogao bi vas povesti putem revolucionarnih životnih promena. Može vam omogućiti da u teškim periodima lakše ostavite negativne stvari po strani i probudi u vama optimizam.
                    URAN U KONJUKCIJI SA MERKUROM - U teškim životnim prilikama Uran i ovakav tranzit bi vam mogao pomoći tako što bi podstakao vašu sposobnost da razmišljate na originalan način i time bi vas mogao staviti u bolju poziciju u odnosu na druge.
                    URAN U OPOZICIJI SA MERKUROM - Ovakav odnos mogao bi uticati vrlo povoljno na vas na taj način što bi vam u odredjenim životnim situacijama mogao ukazati na novi pristup koji bi vam olakšao rešavanje mnogih životnih problema.
                    KONJUKCIJA URANA SA MARSOM - Ovakav tranzit mogao bi vam ukazati na odredjeni period u životu kada biste se mogli naći u opasnosti da budete skloni odredjenim vrstama nezgoda.
                    OPOZICIJA URANA I MARSA - Vas upozorava na moguće javljanje konfuzije u vašim osećanjima. Takodje, ovaj tranzit je značajan po tome što vam može pomoći u obuzdavanju vaše agresivnosti ali i preterane želje za takmičenjem.
                    URAN U KONJUKCIJI SA JUPITEROM - Nagoveštava dolazak iznenadnih, naglih i neočekivanih promena i treba ga iskoristiti u odredjenom momentu kako biste preokrenuli stvari u svoju korist.
                    URAN U OPOZICIJI SA JUPITEROM - Ovaj odnos se smatra dosta negativnim pošto vam može doneti period pun opasnosti i dosta padova na svim životnim poljima, ali on sa sobom može doneti i dosta uspona, samo je potrebno znati kada ovakav period nailazi i kako iz njega iskoristiti pozitivnosti.
                    KONJUKCIJA URANA SA NATALNIM URANOM - Donosi period kada ćete biti u situaciji da potražite novi smisao svog života. Može vam pomoći u tome da pronadjete novi način koji bi vam pomogao da izrazite svoju suštinu.
                    URAN U OPOZICIJI SA NATALNIM URANOM - Smatra se ne tako povvoljnim jer unosi nemir, naročito kod osoba srednjih godina, medjutim, mogao bi delovati stimulativno na vas da načinite krupne promene i oslobodite se uznemirenosti zbog raznih životnih okolnosti.
                    URAN U KONJUKCIJI SA VENEROM - Vas s jedne strane upozorava na pravljenje greške u ljubavi zbog čega biste se mogli kasnije dosta pokajati, dok s druge strane ukoliko ste usamljeni najavljuje početak strastvene emotivne veze koja bi u vama mogla probuditi najdivnija osećanja.
                    OPOZICIJA URANA I VENERE - Ovaj tranzit, slično prethodnom, upozorava na mogući rizik u odredjenom periodu od upuštanja u paralelnu ljubavnu vezu koja vam neće doneti nimalo sreće.
                    URAN U KONJUKCIJI SA SATURNOM - Ovaj aspekt bi vam mogao doneti potrebu da promenite neke bitne stvari u svom životu kao što je promena radnog mesta. Takodje, može vam pomoći u tome da se lakše opredelite za bavljenje novim ili dodatnim poslom.
                    URAN U OPOZICIJI SA SATURNOM - Bi vam mogao doneti vrlo turbulentan period kada biste mogli imati osećaj da se sve okrenulo protiv vas i da postoje stvari na koje više ne možete da utičete.
                    KONJUKCIJA URANA I NEPTUNA - Ovaj tranzit može biti vrlo povoljan za vas u tom smislu što bi vam mogao pomoći da snažnije osećate odredjene svari oko sebe tj. doživljavate ih izoštrenijih čula.
                    URAN U OPOZICIJI SA NEPTUNOM - Ovo je tranzit koji bi u vaš život mogao doneti odredjene povoljnosti i prednosti jer vam može ponuditi javljanje potpuno novih shvatanja i novih ideja i uopšte vam može doneti bolju snalažljivost.
                    URAN U KONJUKCIJI SA PLUTONOM - Smatra se vrlo negativnim jer donosi sa sobom težak period negativnih promena, ali ovakav uticaj navedenog tranzita teško da ćete imati prilike zaista da iskusite.
                    URAN U OPOZICIJI SA PLUTONOM - Ovaj odnos sa sobom donosi vrlo turbulentan period, medjutim, na vas može uticati povoljno tako da biste mogli poboljšati odnos sa svojom okolinom i uopšte bi vam mogao doneti bolji kvalitet života ako biste na vreme reagovali.

                    Uran je vladajuća planeta horoskopskog znaka Vodolije.

                    VODOLIJA - Aquarius

                    Polaritet: pozitivan
                    Modalitet: fiksni
                    Element: vazduh

                    Vodolija je jedanaesti znak Zodijaka. Vodolija je horoskopski znak čiji je vladar planeta Uran što ukazuje na to da osobe rodjene u ovom znaku imaju posebno razvijenu sposobnost da intuitivno osećaju stvari oko sebe. Okrenuti su značajnim stvarima a ne opterećuju ih sporedna dešavanja. Jače nego druge znake Zodijaka ih uznemirava nepravda i laž nanešena slabijim ljudima. Vrlo su principijelni i humani. Protivnici su raznih predrasuda i lako stiču nova prijateljstva. Za osobe rodjene u znaku Vodolije takodje se može reći da imaju izražen smisao za bavljenje umetničkim radom. Vodolija je uvek u centru važnih dogadjaja, prati modne trendove i vrlo je savremena. Takodje za osobe rodjene u znaku Vodolije važi i to da su po prirodi harizmatične. Negativne osobine Vodolija: ponekad mogu biti hladne u ljubavnim odnosima, mogu delovati nrzainteresovano, udaljeno i rezervisano, imaju običaj da se inate i nezrelo ponašaju, a Vodolije ponekad umeju da budu i neljubazne.
                    Vodolije se u ljubavi uglavnom dobro slažu sa Vagama, Blizancima, Strelűevima i Ovnovima (naravno, slaganje u ljubavi kao i mnoge druge karakteristike ne mogu se strogo podvesti pod tipološku podelu prema pripadnosti odredjenom horoskopskom (Sunčevom) znaku već je potrebno kroz dublju analizu obraditi sve relevantne aspekte i odnose koji čine naš astrološki profil).
                    Poznate ličnosti rodjene u znaku Vodolije: Volfgang Amadeus Mocart, Kurt Kobejn, Travolta, Nikola Kopernik, Opra Vinfri, Pol Njuman, ...
                    Nema te ljubavi koje nisam gladna i mrznje koje nisam sita...

                    Comment


                    • #11
                      NEPTUN


                      NEPTUN - bog mora. Neptun je simbol intuicije, samopožrtvovanja, duhovnosti, psihičke sposobnosti, snova, sažaljenja, obmane, iluzije i uništenja. Neptun je vladajuća planeta horoskopskog znaka Riba.




                      KAKO DA SE AKTIVIRATE POMOĆU ZNAČAJNIH TRANZITA NEPTUNA?

                      NEPTUN U KONJUKCIJI SA SUNCEM - Ovaj dugotrajni traznzit poseduje i dobre i loše strane, tako da Vam je savet astrologa da budete posebno obazrivi kada ovaj period naidje pošto bi mogao izazvati razne komplikacije kao što je javljanje nedostatka samopouzdanja, umanjeno samopoštovanje i dr. dok je dobra strana ovog tranzita ta što bi u vama mogao probuditi veću saosećajnost i kreativnost.
                      NEPTUN U OPOZICIJI SA SUNCEM - Ovaj tranzit upozorava na dolazak perioda kada se mogu javiti situacije kada ćete primetiti da neko iz vaše neposredne blizine nije iskren sa vama.
                      KONJUKCIJA NEPTUNA I MESECA - Ovaj odnos ukazuje na vašu razvijenu intuiciju kao i to da biste u odredjenim periodima u životu posebnu pažnju trebali da posvetite svojim snovima pošto bi mogli imati skrivenu poruku i značenje za vas.
                      OPOZICIJA NEPTUNA I MESECA - Ovakav odnos ovih planeta ukazuje na moguću opasnost tj. rizik od zaljubljivanja u pogrešnu osobu u odredjenom periodu kada bi trebalo da budete oprezniji kako biste izbegli ovakvu moguću fatalnu grešku.
                      NEPTUN U KONJUKCIJI SA MERKUROM - Je tranzit koji se smatra vrlo pogodnim, naročito ukoliko ste zainteresovani za umetnost, pošto bi na vas mogao delovati tako da bi u pravim prilikama i momentima mogao u vama probuditi potrebnu maštovitost i energičnost.
                      NEPTUN U OPOZICIJI SA MERKUROM - Je tranzit koji na vas može s jedne strane delovati vrlo podsticajno i pokrenuti vašu kreativnu energiju i maštovitost, dok bi vas s druge strane mogao odvesti na put nerazlikovanja stvarnosti od mašte tj. put neracionalnog i nelogičnog poimanja stvari oko vas.
                      NEPTUN U KONJUKCIJI SA NATALNIM NEPTUNOM - Ovakav tranzit donosi period preispitivanja, jačanja duhovne svesti i sposobnosti intuitivnog doživljavanja stvari.
                      NEPTUN U OPOZICIJI SA NATALNIM NEPTUNOM - Ovaj tranzit ima vrlo slično značenje kao i prethodni tako da uz pomoć njega možete lakše doći do odredjenih saznanja o stvarima koje vas zbunjuju, a takodje može vam pomoći da bolje spoznate sebe.
                      KONJUKCIJA NEPTUNA I VENERE - Vas upozorava na to da biste lako mogli imati pogrešnu sliku o vašoj ljubavnoj vezi tj. mogli biste je previše idealizovati što bi vas kasnije moglo dovesti u stanje razočaranosti i depresije.
                      NEPTUN U OPOZICIJI SA VENEROM - Ovakav odnos je slično prethodnom tu da vas upozori na to da u ljubavi češće vidite samo ono što želite, a ne ono što bi u stvari trebalo da vidite.
                      KONJUKCIJA NEPTUNA I URANA - Upozorava na moguće javljanje promene u ponašanju kod starijih osoba izazivajući razne probleme koji mogu nastati na psihičkoj osnovi.
                      OPOZICIJA NEPTUNA I URANA - Vam može doneti period pun uzbudjenja, medjutim, trebalo bi da budete veoma oprezni pošto ćete se nalaziti u situacijama kada biste uzbudjenja mogli potražiti zbog svog ličnog nezadovoljstva a u cilju poboljšanja odredjenih stvari, medjutim, to bi moglo biti samo prividno i trenutno rešenje jer bi vas moglo odvesti u potpuno pogrešnom pravcu.
                      NEPTUN U KONJUKCIJI SA MARSOM - Ukazuje na to da vrlo često u životu reagujete intuitivno, medjutim, ponekad bi vam se moglo desiti da dospete u nezavidnu situaciju zbog mogućnosti nejavljanja greške u proceni.
                      NEPTUN U OPOZICIJI SA MARSOM - Ovaj odnos vas može navesti na preispitivanje vaših skrivenih želja.
                      KONJUKCIJA NEPTUNA I JUPITERA - Vaša vera i sigurnost u sebe koju vam period koji ovakav tranzit donosi mogu pomoći da u odredjenim životnim prilikama uspete da ostvarite mnoge potencijale kao i to da pozitivna strana vaše ličnosti u najpotrebnijim situacijama uvek dolazi do punog izražaja.
                      NEPTUN U OPOZICIJI SA JUPITEROM - Upozorava na preterano sanjarenje i idealizovanje različitih situacija u odredjenom periodu vašeg života što bi moglo ostaviti vrlo negativne posledice na vaš dalji život.
                      NEPTUN U KONJUKCIJI SA SATURNOM - Ovaj odnos se smatra relativno negativnim jer pod njegovim uticajem možete biti u opasnosti da uložite novac u vrlo rizične stvari i uopšte trošite mnogo više nego što bi trebalo, zato biste morali biti naročito oprezni kada ovakav tranzit naidje.
                      NEPTUN U OPOZICIJI SA SATURNOM - Ovakav odnos je manje nepovoljan u odnosu na prethodni, medjutim, ipak bi trebalo da budete oprezni jer može doneti period pun iskušenja, strahova i neprijatnih situacija.
                      NEPTUN U OPOZICIJI SA PLUTONOM - Ovakav odnos može biti vrlo koristan jer u odredjenom životnom periodu može uticati jako povoljno na eventualne probleme koji su psihičke prirode.

                      Neptun je vladajuća planeta horoskopskog znaka Riba.

                      RIBE - Pisces

                      Polaritet: negativan
                      Modalitet: promenljiv
                      Element: voda


                      Ribe su dvanaesti znak Zodijaka. Vladar Riba je duboko mistični Neptun. Osobe rodjene u ovom znaku su veoma osećajne i samim tim imaju posebno razvijenu sposobnost empatije i želju da pomažu onima kojima je njihova pomoć potrebna. Rodjeni u znaku Riba imaju jako razvijenu maštu i poseduju snažnu kreativnu energiju. Negativne osobine Riba su povremena neodlučnost i bežanje u imaginarni svet onda kada treba rešavati ozbiljne probleme.
                      Ribe se u ljubavi uglavnom dobro slažu sa Škorpijama, Rakovimaa, Jarűevima i Bikovima (naravno, slaganje u ljubavi kao i mnoge druge karakteristike ne mogu se strogo podvesti pod tipološku podelu prema pripadnosti odredjenom horoskopskom (Sunčevom) znaku već je potrebno kroz dublju analizu obraditi sve relevantne aspekte i odnose koji čine naš astrološki profil).
                      Poznate ličnosti rodjene u znaku Riba: Albert Ajnštajn, Renoar, Antonio Vivaldi, Elizabet Tejlor, Brus Vilis, Šeron Stoun...
                      Nema te ljubavi koje nisam gladna i mrznje koje nisam sita...

                      Comment


                      • #12
                        PLUTON

                        PLUTON - bog podzemlja. Pluton je planeta koja predstavlja uništenje i razaranje ali i regeneraciju, obnovu i transformaciju. Pluton je vladajuća planeta horoskopskog znaka Škorpije.



                        Pluton je vladajuća planeta horoskopskog znaka Škorpije.


                        ŠKORPIJA - Scorpio

                        Polaritet: negativan
                        Modalitet: fiksni
                        Element: voda

                        Škorpija je osmi znak Zodijaka. Vladar Škorpije je Pluton je pre svega planeta transformacije. Osobe rodjene u znaku Škorpije imaju neverovatnu snagu volje, radoznale su i poseduju dobru moć opažanja pa zbog toga vole da razotkrivaju tajne i misterije. Pozitivne osobine rodjenih u znaku Škorpije su upornost, radoznalost i strastvenost. Negativne strane karaktera osoba rodjenih u ovom horoskopskom znaku su ljubomora i osvetoljubivost.
                        Škorpije se u ljubavi uglavnom dobro slažu sa Rakovimaa, Ribama, Devicama i Jarűevima (naravno, slaganje u ljubavi kao i mnoge druge karakteristike ne mogu se strogo podvesti pod tipološku podelu prema pripadnosti odredjenom horoskopskom (Sunčevom) znaku već je potrebno kroz dublju analizu obraditi sve relevantne aspekte i odnose koji čine naš astrološki profil).
                        Poznate ličnosti rodjene u znaku Škorpije: Gil Gejts, Pablo Pikaso, Fjodor Dostojevski, Marija Kiri, Leonardo Di Kaprio, Demi Mur, Bjork, Meg Rajan...
                        Nema te ljubavi koje nisam gladna i mrznje koje nisam sita...

                        Comment


                        • #13
                          MESEC


                          MESEC - u NATALNOJ KARTI zajedno sa Suncem ukazuje na osnovu našeg karaktera i suštinu bića. Mesec je nebesko telo koje predstavlja žene uopste. Takodje, predstavlja podsvesno, instinkte, naše navike i emocije kao i uspomene. Mesec je vladajuća planeta horoskopskog znaka Raka.



                          Mesec je vladajuća planeta horoskopskog znaka Raka.

                          RAK - Cancer

                          Polaritet: negativan
                          Modalitet: kardinalni
                          Element: voda

                          Rak je četvrti znak Zodijaka. Za osobe rodjene u znaku Raka može se reći da pored toga što su jako senzibilne, takodje, veoma često menjaju raspoloženje zbog večito promenljive prirode Meseca koji je vladalac ovog znaka. osnovne karakteristike osoba rodjenih u znaku Raka su potreba za emocionalnom podrškom, potreba za toplinom doma i porodice, privrženi su i odani u ljubavi i vrlo zaštitnički nastrojeni. Osim toga, za Rakove se vezuje maštovitost kao i ambicioznost. Vrlo su disciplinovani i istrajni u svemu što rade. Za ostvarenje uspeha pomaže im izvanredna intuicija koju poseduju i umeju da iskoriste u važnim momentima u životu. Rakovi vole druge ljude ali iznad svih vole i cene najpre sebe i vole da ugadjaju sebi. Negativne osobine Raka: ponekad mogu biti isuviše zaštitnički nastrojeni pa se osećaju ugroženima i onda kada nemaju razloga za to. Takodje, ponekad su plašljivi i nepredvidljivi.
                          Rakovi se u ljubavi uglavnom dobro slažu sa Škorpijamaa, Ribama, Bikovima i Blizancima (naravno, slaganje u ljubavi kao i mnoge druge karakteristike ne mogu se strogo podvesti pod tipološku podelu prema pripadnosti odredjenom horoskopskom (Sunčevom) znaku već je potrebno kroz dublju analizu obraditi sve relevantne aspekte i odnose koji čine naš astrološki profil).
                          Poznate ličnosti rodjene u znaku Raka: Nikola Tesla, Ernest Hemingvej, Djordjo Armani, Harison Ford, Tom Kruz...
                          Nema te ljubavi koje nisam gladna i mrznje koje nisam sita...

                          Comment


                          • #14
                            SUNCE


                            SUNCE - u NATALNOJ KARTI ukazuje na naš ego i u odnosima Sunca sa drugim nebeskim telima može se dosta saznati o individualnosti osobe. Sunce je simbol muškaraca uopšte. Osim toga predstavlja i volju, vitalnost i želju za moci.



                            Sunce je vladajuća planeta horoskopskog znaka Lava.

                            LAV - Leo

                            Polaritet: pozitivan
                            Modalitet: fiksni
                            Element: vatra

                            Lav je peti znak Zodijaka. za osobe rodjene u znaku Lava može se reći da su pre svega darežljive, druželjubive i lojalne (naročito u prijateljskim odnosima). Priroda njihovog karaktera je takva da se odmah nakon prvog kontakta sa osobom koja je rodjena u ovom znaku primećuje otvorenost prilikom razgovora kao i srdačnost. Unose svetlost i dobro raspoloženje gde god da se pojave, jer Sunce je njihov vladar. Takodje, ono što važi za osobe rodjene u znaku Lava jeste to da vole da budu u centru pažnje. Lavove karakteriše takodje i to što imaju čvrste stavove a u ljubavi su vrlo probirljivi i ponosni. Ostale pozitivne osobine znaka Lava su: samopouzdanje, energičnost, kreativnost i dostojanstvenost. Negativne osobine: teško se nose sa gubicima bilo kakve vrste, teško podnose poraze i teško priznaju svoje greške. Napadno i prenaglašeno pokušavaju da privuku pažnju i toliko žele da uspeju u tome da ostale ljude često smatraju samo svojom publikom. Neki od njih su jako razmetljivi su i vole da manipulišu.
                            Lavovi se u ljubavi uglavnom dobro slažu sa Ovnovima, Strelcima, Blizancima i Vagama (naravno, slaganje u ljubavi kao i mnoge druge karakteristike ne mogu se strogo podvesti pod tipološku podelu prema pripadnosti odredjenom horoskopskom (Sunčevom) znaku već je potrebno kroz dublju analizu obraditi sve relevantne aspekte i odnose koji čine naš astrološki profil).
                            Poznate ličnosti rodjene u znaku Lava: Napoleon Bonaparta, Fidel Kastro, Antonio Banderas, Vitni Hjuston, ...
                            Nema te ljubavi koje nisam gladna i mrznje koje nisam sita...

                            Comment


                            • #15
                              Citiat člana Fairy Pogledaj Post
                              Meni nista nije jasno Sta su te kuce i kako da znamo kakva nam je koja kuca

                              Fairy,rado cu ti izaci u susret.
                              Da ne bi bilo reklame na sajtu,javi mi se na pp za ostale podatke.

                              ASTROLOG *** *******




                              *** ******* je svestrani astrolog, medjutim, njeno najveće interesovanje privukla je natalna astrologija upravo zbog kompleksnosti i širine koju pruža analiza životnog horoskopa. *** se široj javnosti predstavila kroz saradnju sa mnogim astrološkim sajtovima i kroz časopise u izdanju "******". Analiza NATALNE KARTE koju Vam ona može pružiti odnosi se na sva životna polja i obuhvata sledeće stavke:

                              PREDIKCIJU (PREDVIDJANJE) BUDUĆNOSTI na osnovu tranzita (kompletna prognostika za ljubav, finansije i zdravlje)
                              ODGOVORE NA SVA VAŠA KONKRETNA PITANJA
                              ANALIZU VAŠE TRENUTNE SITUACIJE
                              POMOĆ U REŠENJU PROBLEMA U VIDU SAVETA
                              ANALIZU VAŠEG KARAKTERA



                              NATALNU KARTU koju izradjuje astrolog *** ******* možete naručiti po EXTRA ceni od 1000 dinara!
                              - Za izradu natalne karte je potrebno odredjeno vreme zato rezervišite na vreme svoj primerak natalne karte!
                              - Obim natalne karte je u proseku 20 kucanih strana.

                              Mada,ja bih pre pozvala tarot Milana za predvidjanje buducnosti i resavanje problema.Ne gleda u zvezde al sto gleda u karte,uuuu!
                              Nema te ljubavi koje nisam gladna i mrznje koje nisam sita...

                              Comment

                              Working...
                              X