Objava

Collapse
No announcement yet.

Natalna karta

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    opet su u djiru voodoo shits

    Comment


    • #17
      Zaboravila si da dodaš mene u poznate osobe rođene u ovom znaku....

      Citiat člana unthinkable Pogledaj Post
      URAN


      URAN - bog neba i otac Titana. Uran ukazuje na Vašu buntovničku prirodu, pronicljivost, originalnost, neobičnost, nezavisnost i sve ono što je neobično ili neočekivano.




      KAKO DA SE AKTIVIRATE POMOĆU ZNAČAJNIH TRANZITA URANA?

      URAN U KONJUKCIJI SA SUNCEM - Ovaj aspekt je pokazatelj velikih i bitnih promena u vašem životu. Mogao bi vam pomoći tako što bi vas mogao nagnati na ozbiljna razmišljanja u cilju poboljšanja vašeg emotivnog i poslovnog statusa u datom trenutku.
      URAN U OPOZICIJI SA SUNCEM - Ovaj relativno negativni tranzit mogao bi delovati vrlo stimulativno na vas tako što bi vam omogućio bolji uvid u stvari i pomogao vam da se lakše prilagodite novonastalim prilikama.
      KONJUKCIJA URANA I MESECA - Ovakav tranzit bi vam mogao u odredjenom periodu u vašem životu doneti intuitivnu spoznaju mnogih stvari koje su vam bile nejasne ili su na vas delovale zbunjujuće.
      OPOZICIJA URANA I MESECA - Ovaj odnos mogao bi vas povesti putem revolucionarnih životnih promena. Može vam omogućiti da u teškim periodima lakše ostavite negativne stvari po strani i probudi u vama optimizam.
      URAN U KONJUKCIJI SA MERKUROM - U teškim životnim prilikama Uran i ovakav tranzit bi vam mogao pomoći tako što bi podstakao vašu sposobnost da razmišljate na originalan način i time bi vas mogao staviti u bolju poziciju u odnosu na druge.
      URAN U OPOZICIJI SA MERKUROM - Ovakav odnos mogao bi uticati vrlo povoljno na vas na taj način što bi vam u odredjenim životnim situacijama mogao ukazati na novi pristup koji bi vam olakšao rešavanje mnogih životnih problema.
      KONJUKCIJA URANA SA MARSOM - Ovakav tranzit mogao bi vam ukazati na odredjeni period u životu kada biste se mogli naći u opasnosti da budete skloni odredjenim vrstama nezgoda.
      OPOZICIJA URANA I MARSA - Vas upozorava na moguće javljanje konfuzije u vašim osećanjima. Takodje, ovaj tranzit je značajan po tome što vam može pomoći u obuzdavanju vaše agresivnosti ali i preterane želje za takmičenjem.
      URAN U KONJUKCIJI SA JUPITEROM - Nagoveštava dolazak iznenadnih, naglih i neočekivanih promena i treba ga iskoristiti u odredjenom momentu kako biste preokrenuli stvari u svoju korist.
      URAN U OPOZICIJI SA JUPITEROM - Ovaj odnos se smatra dosta negativnim pošto vam može doneti period pun opasnosti i dosta padova na svim životnim poljima, ali on sa sobom može doneti i dosta uspona, samo je potrebno znati kada ovakav period nailazi i kako iz njega iskoristiti pozitivnosti.
      KONJUKCIJA URANA SA NATALNIM URANOM - Donosi period kada ćete biti u situaciji da potražite novi smisao svog života. Može vam pomoći u tome da pronadjete novi način koji bi vam pomogao da izrazite svoju suštinu.
      URAN U OPOZICIJI SA NATALNIM URANOM - Smatra se ne tako povvoljnim jer unosi nemir, naročito kod osoba srednjih godina, medjutim, mogao bi delovati stimulativno na vas da načinite krupne promene i oslobodite se uznemirenosti zbog raznih životnih okolnosti.
      URAN U KONJUKCIJI SA VENEROM - Vas s jedne strane upozorava na pravljenje greške u ljubavi zbog čega biste se mogli kasnije dosta pokajati, dok s druge strane ukoliko ste usamljeni najavljuje početak strastvene emotivne veze koja bi u vama mogla probuditi najdivnija osećanja.
      OPOZICIJA URANA I VENERE - Ovaj tranzit, slično prethodnom, upozorava na mogući rizik u odredjenom periodu od upuštanja u paralelnu ljubavnu vezu koja vam neće doneti nimalo sreće.
      URAN U KONJUKCIJI SA SATURNOM - Ovaj aspekt bi vam mogao doneti potrebu da promenite neke bitne stvari u svom životu kao što je promena radnog mesta. Takodje, može vam pomoći u tome da se lakše opredelite za bavljenje novim ili dodatnim poslom.
      URAN U OPOZICIJI SA SATURNOM - Bi vam mogao doneti vrlo turbulentan period kada biste mogli imati osećaj da se sve okrenulo protiv vas i da postoje stvari na koje više ne možete da utičete.
      KONJUKCIJA URANA I NEPTUNA - Ovaj tranzit može biti vrlo povoljan za vas u tom smislu što bi vam mogao pomoći da snažnije osećate odredjene svari oko sebe tj. doživljavate ih izoštrenijih čula.
      URAN U OPOZICIJI SA NEPTUNOM - Ovo je tranzit koji bi u vaš život mogao doneti odredjene povoljnosti i prednosti jer vam može ponuditi javljanje potpuno novih shvatanja i novih ideja i uopšte vam može doneti bolju snalažljivost.
      URAN U KONJUKCIJI SA PLUTONOM - Smatra se vrlo negativnim jer donosi sa sobom težak period negativnih promena, ali ovakav uticaj navedenog tranzita teško da ćete imati prilike zaista da iskusite.
      URAN U OPOZICIJI SA PLUTONOM - Ovaj odnos sa sobom donosi vrlo turbulentan period, medjutim, na vas može uticati povoljno tako da biste mogli poboljšati odnos sa svojom okolinom i uopšte bi vam mogao doneti bolji kvalitet života ako biste na vreme reagovali.

      Uran je vladajuća planeta horoskopskog znaka Vodolije.

      VODOLIJA - Aquarius

      Polaritet: pozitivan
      Modalitet: fiksni
      Element: vazduh

      Vodolija je jedanaesti znak Zodijaka. Vodolija je horoskopski znak čiji je vladar planeta Uran što ukazuje na to da osobe rodjene u ovom znaku imaju posebno razvijenu sposobnost da intuitivno osećaju stvari oko sebe. Okrenuti su značajnim stvarima a ne opterećuju ih sporedna dešavanja. Jače nego druge znake Zodijaka ih uznemirava nepravda i laž nanešena slabijim ljudima. Vrlo su principijelni i humani. Protivnici su raznih predrasuda i lako stiču nova prijateljstva. Za osobe rodjene u znaku Vodolije takodje se može reći da imaju izražen smisao za bavljenje umetničkim radom. Vodolija je uvek u centru važnih dogadjaja, prati modne trendove i vrlo je savremena. Takodje za osobe rodjene u znaku Vodolije važi i to da su po prirodi harizmatične. Negativne osobine Vodolija: ponekad mogu biti hladne u ljubavnim odnosima, mogu delovati nrzainteresovano, udaljeno i rezervisano, imaju običaj da se inate i nezrelo ponašaju, a Vodolije ponekad umeju da budu i neljubazne.
      Vodolije se u ljubavi uglavnom dobro slažu sa Vagama, Blizancima, Strelűevima i Ovnovima (naravno, slaganje u ljubavi kao i mnoge druge karakteristike ne mogu se strogo podvesti pod tipološku podelu prema pripadnosti odredjenom horoskopskom (Sunčevom) znaku već je potrebno kroz dublju analizu obraditi sve relevantne aspekte i odnose koji čine naš astrološki profil).
      Poznate ličnosti rodjene u znaku Vodolije: Volfgang Amadeus Mocart, Kurt Kobejn, Travolta, Nikola Kopernik, Opra Vinfri, Pol Njuman, ...


      Da li ja zato uvek nadrljam....?Sjebana kao i moja natalna karta....

      Comment


      • #18
        A te kucice mi samo moze ona da odredi? Ja mislila moci cemo sami
        A da bi nam odredila treba da damo 1000 din ili?

        Comment


        • #19
          Nemoj da placesss,na skoro svakom astroloskom sajtu mozes da uradis natalnu kartu za dz. Ali vrhunski astrolozi samo mogu da procitaju,zato je tako skupo.
          A imamo toliko izvrsnih astrologa,pa na svakoj tv ih ima.
          Mozes i tako da se informises za svoju sudbu
          Nema te ljubavi koje nisam gladna i mrznje koje nisam sita...

          Comment


          • #20
            Meni je vise astrologa radilo natalni horoskop, izmedju ostalih i gospodja sa slike ciji su tekstovi iskopirani sa sajta (njenim tumacenjem sam zadovoljan) i mogu reci da samo saznanje gde se sta nalazi u karti ne znaci nista bez tumacenja strucnjaka. Sto se tice Tarot Milana i njegovih "sposobnosti" - to je vec smesno

            Comment


            • #21
              Prvu sedmicu 2012. obeležava konačni izlazak Merkura iz senke nagoveštavajući bolje vreme kada je njegova simbolika u pitanju, budući da je period boravka u znaku izgona, uz retrogradnost i egzotičan kvadrat sa Marsom u dva navrata, doneo brojne probleme sa tehnikom, u komunikaciji, sa dokumentacijom, na polju razumevanja, saobraćaju... I Jupiter, kao njegov dispozitor, je krenuo direktno, što daje šansu ispravljanju načinjenih grešaka, pronalaženju izgubljenih ključeva, telefona, automobila, informacija, dokumenata, pa i ljudi. Da se stvari sređuju potvrđuju i aspekti koje će Merkur napraviti pre izlaska iz Strelca, jer će povoljno aspektovati najpre egzaltiranog Saturna, a potom egzaltiranog Neptuna, a kako je ujedno i dispozitor Marsa iz Device, to istovremeno imamo i Mars sekstil Saturn, kao i Mars sekstil Neptun, pa će sedmica pred nama doneti povoljne momente za dogovore na nivou diplomatije, odnosa, prava, zakona, ili, bar pokušaje da se određeni parametri postave ili preprave, budući da Mars u Devici, kao i Merkur u izgonu, govore o određenoj grešci ili nedostatku. Sa dispozitorom Jupiterom u Biku, i Mesecom koji će tranizitirati Bika i Blizance, i pitanja vezana za finansije će biti aktuelna, posebno ona koja se odnose na radnike, školstvo, kao i hranu, a sekstil sa Neptunom će sigurno dati određenu nadu, veru da može biti bolje, sjajnu inspiraciju, izuzetna umetnička dešavanja, sjajne govore... No, kao i obično, uvek se nađe neko „ali“! Treba biti obazriv, jer Merkur u Strelcu je ipak u izgonu, a voli da preteruje, obećava više nego što može da ostvari, posebno jer nema moć da sagleda delove celine koji mogu biti presudni, a kako se ovi povoljni aspekti odgivravaju na poslednjim stepenovima to sve ima tendenciju da ne traje dovoljno da bi se ostvarilo na način koji Merkur u Strelcu može zamisliti i prezentovati. Kako je u pitanju promenljivi znak to se vrlo lagano situacija može preokrenuti čim pre, jer Merkur prelazi poslednjeg dana sedmice u kardinalni znak Jarca, donoseći jednomesečni period daleko drukčijeg načina razmišljanja, daleko ozbiljnije atmosfere, tokom kojeg će ljudi imati potrebu da budu odgovorniji, stabilniji, istrajniji, izdržljiviji, sve ono što se tokom tranzita kroz Strelca nije moglo očekivati.

              Glavna dešavanja tokom ovog tranzita će svakako biti vezana za najmaterijalniji nivo – poslovni projekti, poslovni problemi, investicije, kao i pitanja zemlje, granica, jer će iz Jarca praviti veliki zemljani trigon najpre sa Jupiterom u Biku, a potom i sa Marsom u Devici, pri čemu će se spojiti i sa Plutonom u Jarcu.

              Već ove sedmice, tačnije poslednjeg dana, tik nakon ulaska u Jarca, Merkur pravi trigon ka Jupiteru u Biku na nultom stepenu, pa i ovo potvrđuje bitnu promenu koja će se desiti, ali koja može biti i veoma radikalna budući da skoro istovremeno imamo i kvadrat Merkura ka Uranu, pa evo odluke o određenoj vrednosti koja se može preinačiti, ili koja će dovesti do potpunog obrta. Kako je Merkur u znaku Jupiterovog pada, a poslednji aspekt koji će napraviti pre izlaska iz ovog znaka je kvadrat sa Saturnom u Vagi, to možemo očekivati velika previranja, iznenađujuće obrte, uspone i padove, pa treba biti obazriv sa svim ponudama, dogovorima, ulaganjima, kreditima i slično, a mnogi će biti baš pobuđeni da deluju, nešto otpočnu jer Merkur dispozituje Marsa kojeg ujedno vodi u egzaltaciju. I Mars će se osetiti moćnijim nego što jeste, osetiće priliv energije, ali ga to može mnogo koštati na kraju jer ga čega retrogradnost krajem meseca, kao i kvadrat sa Saturnom preko Merkura.
              Kako svaka kombinacija Merkura, Marsa i Saturna može ukazati na povrede i prelome, to generalno treba biti obazriv tokom perioda boravka Merkura u Jarcu, posebno ako konačno stignu sneg, led, jer bi sjajni hirurzi s likom Marsa u Devici mogli imati pune ruke posla... Isto važi i za saobraćaj, kao i za korištećenje pirotehnike, jer preko Merkura je Mars krajem sedmice i početkom naredne u kvadratu sa Uranom.
              Sa Venericom u Vodoliji u istom znaku sa egzaltiranim Neptunom, koja prelazi preko zvezda iz Delfina, mnogi će i dalje uživati u ljubavnim avanturama ne osvrćući se na „sveopštu krizu“, pa možemo očekivati brojne susrete, posebno preko treće osobe, i posebno na putovanjima, kao i sjajne predstave i muzička dešavanja.

              *

              Atmosfera na Nebu „proziva“ one sa srodnom natalnom energijom, pa će tokom ove sedmice biti prozvani oni koji imaju povezanog Merkura ili Marsa sa Saturnom i Neptunom. Posebno se izdvajaju oni sa Merkurom u aspektu sa Jupiterom, znaku Strelca, ali i znaku Jarca. Obazrivi krajem nedelje treba da budu oni sa Merkurom i Marsom u lošem aspektu sa Uranom. Emotivno ushićenje i zadovoljstvo mogu da očekuju oni sa planetama na zvezdama Rotanev i Sualocin iz Delfina.
              Ko je ljubio, ljubio. Udajem se u subotu

              Comment

              Working...
              X