Objava

Collapse
No announcement yet.

Smesni horoskop!

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Smesni horoskop!

    Ovan


    Ne garantujemo da će to što ste po zanimanju automehaničar
    biti alibi ili olakšavajuća okolnost ako vas neki od vlasnika mercedesa
    koje popravljate uhvati da više čačkate oko njegove žene nego oko automobila,
    bez obzira na to što i sami znaju da im nedostaje najvažniji dio.
    Inače, sa ženama treba da ste veći majstor, jer za razliku od kola,
    njima uvijek nešto nedostaje, možda i nešto konjsko, ali ne konjske snage!
    Pretjerali ste sa željom za otkrićima, jer niko ne vjeruje da imitirate
    Kolumba samo zato što svake večeri otkrivate onu Amerikanku iz susjedstva,a najmanje vaša žena.
    Da smo na vašem mjestu, ne bismo se žalili na direktorove postupke prema ljubavnici.
    Naime, lijepo je od njega što ne je** radnike, nego samo ljubavnicu.
    Nema te ljubavi koje nisam gladna i mrznje koje nisam sita...

  • #2
    Bik


    Vaša žena ima prave šanse da postane najbolje plaćeni saradnik „Erotike”, samo kad bi joj dopustili da opiše koliko ste smiješni u bračnoj postelji. Bolje rečeno, kako ste smiješno mali! Ne hvalite se u društvu vaših mlađih kolega kako i vi možete uvijek tri puta, jer oni misle o broju odnosa za jednu večer, a ne kao vi - za tromjesječje! Savjetujemo vam da s prijateljicom vodite ljubav samo na travi, kako joj ne bi bilo sumnjivo ako se pojavi još nešto. Vi ste zamišljali brak kao priču o Romeu i Juliji, a ispalo je kao bajka o Snježani i sedam patuljaka, samo što su ti patuljci koje neprestano pronalazite u krevetu vaše Snježane, zapravo pravi divovi.
    Nema te ljubavi koje nisam gladna i mrznje koje nisam sita...

    Comment


    • #3
      Blizanci



      Dobro je što ste riješili da ostavite duvan i piće, ali ne morate se odreći i žena, jer čovjek vaših godina ne zna šta će s rukama. Umjesto neugodnosti s mladim ženskim osobama, koje nastaju zbog neizbježne alimentacije, bolje da se osigurate na vrijeme, a to ćete najlakše postići ako njegujete nokte na rukama (osobito desnoj). Nije strašno što vaša mlada žena obožava mačke, ali je loše što voli velike „macane”. Da bi vas žena poštovala i cijenila nije dovoljno da joj pokažete zube: morate joj predočiti nešto drugo, pa makar i jezik! Uzalud bacate pare na orahe, jer uz njih ste sposobni samo na oralni seks, stoga pokušajte s bananama. Vaše erotsko iskustvo dolazi do izražaja, sad seks doista imate u malom prstu.
      Nema te ljubavi koje nisam gladna i mrznje koje nisam sita...

      Comment


      • #4
        Rak


        Iako su odavno ukinuti bonovi za deterdžent, kafu, ulje, vi još uvijek morate čekati na red kod vaše žene. Međutim, morate biti ponosni na bračnu saputnicu, koja ima odnose s finim i mladim ljudima, a ne s tamo nekim huliganima, o čemu se sve češće piše! Ne budite subjektivni i ne osuđujte ženu zbog nevjere, jer ste i vi nju često varali, doduše samo trvdeći da možete! Ako imate osjećaj da vas boli desna ruka, to je samo znak da se previše samozadovoljavate, a lijek je jednostavan: samo promjenite ruku. Budući da ste romantičar po prirodi, da vas utješimo: promjenom ruke niste nevjerni vašoj „desnici”!
        Nema te ljubavi koje nisam gladna i mrznje koje nisam sita...

        Comment


        • #5
          Lav


          Krajnje je vrijeme da oprostite ženi i povjerujete njenim izjavama da direktor nije s njom spavao. Uostalom, da je spavao, zar bi joj onako brzo narastao stomak? Osim toga čini se kako je odnosi s direktorom ne usrećuju odveć, jer kad god je sama s njim u hotelskoj sobi, čuje se kako vrišti i jauče u postelji. Vi ste tu u prednosti, jer je već mjesecima niste ni prstom takli, premda biste, s obzirom na vaš bariton, mogli i dublje od direktora! Ljubavnica vam je bila na dijeti (bojala se, jadnica, suvišnih kilograma), ali joj je stomak, baš kao i ženin, neshvatljivo narastao. A koliko ste pazili da ne jede odviše, čak ste joj savjetovali da nista ne stavlja u usta! Kao što vidite, život ne ulazi na usta, što tvrde pobornici zdrave prehrane.
          Nema te ljubavi koje nisam gladna i mrznje koje nisam sita...

          Comment


          • #6
            Djevica



            Iako je vaša zaručnica strpljiva djevojka, nakon pola godine trebalo bi malo da je opteretite, tim prije što ona nije nekakva skitnica i ne voli premnogo izlaske pa je red da ste što više unutra! Isto, kad naiđete ne nekog u bračnom krevetu, nemojte se odmah buniti kako ste zatekli ženu s nepoznatim čovjekom, jer je tip vjerovatno dobro poznat - vašoj ženi! Ima nekoliko pokazatelja koji odaju da ste impotentni, a najviše je to što drugi, kad vide dobru curu, imaju izrazitu erekciju, a vi se odmah počnete obližavati. To vas odaje - lingvistički!
            Nema te ljubavi koje nisam gladna i mrznje koje nisam sita...

            Comment


            • #7
              Vaga


              Predlažemo da ubuduće budete malo oprezniji, jer trčanje za suknjama zahtjeva dobru tjelesnu spremu, pogotovu od čaša kad ih stignete, jer tada vi nećete više imati šansu za bijeg. Dobro je što znate u kojem grmu leži zec, a još bolje je to što ste shvatili da prije no što zadete u grm morate osigurati dobru mrkvu jer zečice i ne traže mista veče! U posljednje vrijeme radite kao konj, a drugi vam jasu, ni krivu, ni dužnu, rođenu ženu! Red bi bio da konjsku prirodu iskažete i u drugim aktivnostima; u poduzeću pustite pripravnice da jašu prekovremeno, jer san im je da budu na konju.
              Nema te ljubavi koje nisam gladna i mrznje koje nisam sita...

              Comment


              • #8
                Škropija


                Ako već ne možete prekinuti vaše izvanbračke izlete, morate se dobro osigurati. Da dodamo, nije u pitanju osiguravajući zavod. Morate, naime, koristiti ženinu spavaćicu, jer ako vas zatekne s drugom, bit će joj žao da ju pucanjem u ljubavnicu izbuši, s obzirom na to da vam je žena vrlo štedljiva baš kao i vi u krevetu! Ako vam ljubavnica neprestano spominje kako se njenom mužu zacijelo ne bi svidjelo to što joj radite, nemojte se uzbuđivati jer se ni vama ne bi svidjelo da to isto radite s njim! Budući da ste pripravnik, neka vam starije službenice pokažu neke stvari, a da ne biste nešto zabrljali, nosite sa sobom kondom. Neke je stvari teško izbrisati! Pazite da vaš direktor ne uhvati s ljubavnicom, jer je on tu odavno umiješao prste. Drugo, jadnik i ne može! Savjetovali smo vam da se ostavite dijete, a niste nas slušali. Dotjerali ste dotle da vam se žena hvata za slamku - u bračnom krevetu!
                Nema te ljubavi koje nisam gladna i mrznje koje nisam sita...

                Comment


                • #9
                  Strijelac


                  Sad kad je cijena kafe drastično skočila, žena neće moći svakodnevno okretati šoljicu, stoga se čuvajte da ne okrene list! Za svaki slučaj, vi okrenite svastiku i svekrvu, kako biste imali dvotečinsku većinu u braku. Ne dopuštajte ženi da previše radi u uredu, jer se jako umara i nema snage da se brani od napada mladih kolega. Ne vjerujte joj kad kaže da mora raditi prekovremeno jer poduzeću gori pod nogama. Bit će prije da njoj gori među nogama. Imate srce kao konj, a ne bi vam škodilo da imate još nešto konjsko, ne mislimo na živce. Pripazite malo kad je riječ o avanturama, jer impotentni zavodnici uvijek dobiju po prstima!
                  Nema te ljubavi koje nisam gladna i mrznje koje nisam sita...

                  Comment


                  • #10
                    Jarac


                    Kod vas u novije doba začudo ne škripi u braku, malo zbog toga što vam drugi podmazuju ženu. Iako kažu da je ljubav slijepa, preporučujemo vam da češće žirite, jer vam se nipošto neće svidjeti ono šta vidite na ženi, zapravo onaj kojega vidite! Vaša bolja polovina išla je lijekaru i žalila se da ste pervezan muž, a sve zbog toga što nemate običaj stavljati svaku stvar na svoje mjesto. Vi lijekaru recite da ste samo neuredni i nemarni, a nikako perverzni, te svalite krivicu na nju, jer kućna pomoćnica ionako stavlja svaku stvar na svoje mjesto, ondje gdje treba. Vaše pravo u preduzeću je da koristite odmor za topli obrok, ali zapamtite, nema odmora i za toplog brata! To kažite i svom kolegi koji zakašnjava na posao.
                    Nema te ljubavi koje nisam gladna i mrznje koje nisam sita...

                    Comment


                    • #11
                      Vodolija


                      Kako imate obicaj da cesce ostajete s tajnicom radeci (navodno) prekovremeno, preporucujemo vam da budete malo zakopcaniji, zbog okoline koja ne bi smjela opaziti sto osjecate prema njoj! Ako vam je na nesrecu, lijecnik zabranio alkohol i cigarete, hitno se raspitajte sto radi susjeda preko puta, jer vam to lijecnik nije zabranio, a ako brani njen muz nemojte na to obracati paznju, jer on je profesor glazbenog odgoja, a ne lijecnik cije savjete morate slusati! Vas nasljednik kod bivse zene prijeti da ce vas prebiti sto ste joj dali razvod, i u pravu je! Manje se druzite s vasim susjedom novinarom, jer je za sidu opasna i novinarska - patka!
                      Nema te ljubavi koje nisam gladna i mrznje koje nisam sita...

                      Comment


                      • #12
                        Ribe


                        Naposljetku ste docekali svojih pet minuta da se osvetite susjedu koji se svuda hvalio kako zivi s vasom zenom. Mozete mu se u brk nasmijati: saznali ste da je rogonja, jer vasa zena prevarila je i njega! Uostalom, trenutno se i u braku s ninfomankama morate pridrzavati devize na koju su banke odavno presle: Zajedno smo jaci! Mogli biste obratiti paznju na susjeda koji se predstavlja kao Sizif, jer taj jamacno kod vase zene uveliko gura, jos ako ima nesto tvrdo kao kamen, eto Sizifovog posla! Inace, vasa tajnica gaji veliko povjerenje u vas, ali umjesto da vam prebaci ruku preko ramena, u znak toga prijateljstva, ona bi radije prebacila noge preko vasih ramena. Vas trenutni problem je direktorica i bit ce sve dok ne skupite snage i hrabrosti da udjete u program! Vi ste odavno u velegradu, pa vasa mlada zena trazi momke koji ne bjeze od unutrasnjosti. Naprotiv..
                        Nema te ljubavi koje nisam gladna i mrznje koje nisam sita...

                        Comment


                        • #13
                          OVO JE HOROSKOP SAMO ZA MUSHKARCE...????
                          Zivot se moze razumeti samo gledajuchi unatrag,ali se moze ziveti gledajuchi samo napred!

                          Comment


                          • #14
                            Citiat člana unthinkable Pogledaj Post
                            Vodolija


                            Kako imate obicaj da cesce ostajete s tajnicom radeci (navodno) prekovremeno, preporucujemo vam da budete malo zakopcaniji, zbog okoline koja ne bi smjela opaziti sto osjecate prema njoj! Ako vam je na nesrecu, lijecnik zabranio alkohol i cigarete, hitno se raspitajte sto radi susjeda preko puta, jer vam to lijecnik nije zabranio, a ako brani njen muz nemojte na to obracati paznju, jer on je profesor glazbenog odgoja, a ne lijecnik cije savjete morate slusati! Vas nasljednik kod bivse zene prijeti da ce vas prebiti sto ste joj dali razvod, i u pravu je! Manje se druzite s vasim susjedom novinarom, jer je za sidu opasna i novinarska - patka!


                            ahahahah...pa to,otprilike...

                            Comment


                            • #15
                              Re: Smesni horoskop!

                              Comment

                              Working...
                              X