Objava

Collapse
No announcement yet.

Ljubomora i vi

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    meduzo nisam ni na njega on kad umre ima da mi presade njegov ponos
    zato muvaj me dok se ne uobrazim
    Ko uci znace ko krade imace
    [MP3]http://chicago-lollie.com/personal/mp333/Prince - I Wanna Be Your Lover.mp3[/MP3]

    Comment


    • #17
      Strelac- On će u svetu iskazivati svoju sreću čak i kad se u srcu trese od ljubomore. On je neće priznati a neće postavljati ni indiskretna pitanja. Bilo bi to ispod njegovog dostojanstva. No, problem je što on prevare niti zaboravlja, a niti prašta, iako to možda ne pokazuje. Ipak, najbolje je sa Strelcem odmah razrešiti i najmanji povod za ljubomoru, kako se on ne bi pretvorio u nerešiv problem.
      ima istine
      ... Samokontrola...jedini način da preživite u svetu punom idiota ...
      sigpic

      Comment


      • #18
        lavica i tacno je ne dam da niko pogazi moj ponos ipak najvise postujem sebe

        Comment


        • #19
          Ribe- Ljubomora je stalni pratilac Riba. Često je to mučan i opterećujući osjećaj, koji može i Ribu i partnera dovesti do ludila. Pripadnici tog znaka, naime, najčešće previše traže i od ljubavi i od partnera. A kad prema njihovim očekivanjima ne bude udovoljeno, Ribe se polače. Često su nesposobne oprostiti i najmanju grešku.


          Uf, sve je ok, al' nisam ljubomorna.
          Don't be so quick to judge me, you only see what I choose to show!

          Comment


          • #20
            E, vala ništa pogodili. Za znak. Uopšte nisam to, i nema ni trunke istinitog. Ali što me pogodiše u podznak..."gadjaju" u sam centar.

            Comment


            • #21
              auuuu, totalno tacno, skroz, posve, sasvim i dibidus tacno...sve!

              Comment


              • #22
                Re: Ljubomora i vi


                Ovan
                je najstrastveniji u izlivima ljubomore

                Pripadnici ovog znaka imaju problem sa apsolutnim poverenjem, zbog čega pomno prate poteze svog partnera i analiziraju ih. Na pojavu sumnje reaguju impulsivno i trenutno, bez obzira gde se i pred kim nalaze. Budući da su hiroviti, od Ovnova možete očekivati svašta - od bacanja tanjira do gađanja prstenom, pa čak i pretnje. Ipak, ako se ponašate korektno i demantujete njihove sumnje dokazima, ljubomora će nestati.


                Bik
                je pravi istražitelj, a ljubomorom može da guši

                Iako su pripadnici ovog znaka dobroćudni i teže harmoničnim vezama, ako pobudite njihovu sumnju očekujte i teško nepoverenje. Iako neće brzati sa zaključcima, Bikovi će pomno istražiti da li nameravate da ih prevarite, a tada očekujte teške reči, jer mrze osećaj gubitka kontrole. Tada će vam postaviti jasne zabrane i odrednice ponašanja, a sve kako bi spasili odnos.


                Blizanci
                sumnjaju zbog ličnog ponašanja

                Iako nisu lično skloni ljubomornim scenama, pripadnici ovog znaka sumnjaće u partnerovu vernost jer i sami dosta flertuju. Ipak, ostaće smireni i navoditi partnera da se sam otkrije u neverstvu, ali neće biti srećni ako se dokaže da je istina


                Ljubomorni Rak se ponaša kao dete

                Pripadnici ovog znaka potpuno su predani ljubavi, a iako nisu skloni pesimističnim razmišljanjima o prevari, jako će ih dodirnuti svaka pretnja njihovoj vezi. Durenje, pogledi ispod oka i ignorisanje tipična su reakcija ljubomornih Rakova. Ipak, ta osećanja će ih brzo proći jer ne žele svojim ponašanjem da uzrokuju dalje udaljavanje. Ako pronađu dokaz neverstva, to podnose najgore od svih znakova.


                Lav
                je više posesivan nego ljubomoran
                Pripadnici ovog znaka poprilično su skloni ljubomori, ali ona nije tako gruba kao kod drugih znakova i često izgleda samo kao potvrda ljubavi i njihovog interesa. Najčešće su ljubomorni zbog povređenog ponosa, prevelikih očekivanja od partnera ili iz straha da ih on ne voli dovoljno, a prevare se više plaše zbog udarca svom egu nego izdaje ljubavi.


                Device uživaju u istraživanju partnera i njegovih propusta
                Device, slično kao i Bliznaci, u partnerovu vernost sumnjaju prvenstveno jer same vole da privlače tuđe poglede, pa pretpostavljaju da to čini i njihov partner. Ako im partner da povoda za ljubomoru, pripadnici ovog znaka pomno će istražiti njegovo ponašanje, a biće potrebno i jako puno uveravanja da nije tako kako se čini.


                Vaga
                je sumnjičava, ali je racionalna
                Vage nisu sklone ljubomori, ali partnera koji iskušava njihovu toleranciju očekuje teška situacija. Ako se osete ugroženim, one će racionalno uzeti u obzir sve što znaju i postati nepredvidive i opasne. Iako će se činiti da su naizgled mirni, pripadnici ovog znaka osvetiće vam se zbog pozicije u koju ste ih doveli.


                Škorpija je lider u ljubomori
                Pripadnici u znaku Škorpije su najviše ljubomoran znak, iako postoje izuzeci. Uglavnom, kod iskazivanja ljubomore nisu nimalo taktični, ne biraju reči i mogu da se osećaju izdano zbog stvari na koje druge ne bi reagovali. Teško će otvoreno priznati ljubomoru rečima, ali ona će se jasno iscrtavati na njihovim licima.


                Strelac odmah rešava problematične situacije
                Pripadnici ovog znaka nemaju vremena niti strpljenja da sačekaju kako će se situacija odvijati i partnera uloviti u mogućoj zamci neverstva, već će odmah reagovati i reći šta im smeta. Tako čak žele i da se zaštite, jer znaju da preko dužih izdaja ne mogu da pređu ni uz najbolju snagu volje.


                Jarac
                se zbog ljubomore povlači u sebe

                Pripadnici ovog znaka retko sami sebi priznaju da su ljubomorni, a najviše se vode pitanjem svog dostojanstva i da li je ono netaknuto. Ako su ljubomorni, postaju hladni, zatvoreni i proračunati, ali neće požurivati sa svojim reakcijama. Ipak, ako pronađu konkrentne dokaze prevare, tada zauvek zatvaraju svoja vrata partneru.


                Ako je i oseća, Vodolija ljubomoru vešto prikriva

                Pripadnici ovog znaka po svojoj prirodi imaju puno poverenja u partnera, najviše zbog toga što je on svojim prethodnim ponašanjem morao da im dokaže ljubav. Ako je prošao taj test, retko će biti meta ljubomore koju Vodolija smatra najgorim osećajem u ljubavi. Zbog toga i sami pogođeni ljubomorom o tome ćute i trude se što pre da zaborave.


                Ribe
                su više nesigurne nego ljubomorne

                Pripadnici ovog znaka u ljubavi se potpuno predaju, a zbog toga su i kao partneri vrlo ranjivi. Ako osete ljubomoru, zbog nesigurnosti će njene uzroke tražiti u sebi i tiho patiti. Iako se svim srcem trude da partneru oproste na prestupu, njihova nesigurnost im to ne dopušta.

                Comment

                Working...
                X