Objava

Collapse
No announcement yet.

I od srba ima ludji

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • I od srba ima ludji

    Citam neke vesti na netu , pa mi ova zapade za okoa greh je da je neovekovecim ovde kod nas na zalivu .
    Tako nek ova tema nam za ovakve zanimljivosti i sluzi


    LJUBOMORNE ZENE SILOVALE SUPRUGA DO SMRTI

    Jedan muškarac umoro je nakon što je ga njegovih pet žena napalo, zahtevajući da to veče bude sa njima. On je morao da pristane na njihove zahteve, što ga je na kraju koštalo života.

    Uroko Onoja iz nigerijkog gradića Ugbugbua, kojem su novac i slava omogućili da oženi najlepše devojke iz svog kraja, umro je tokom seksa nakon što ga je pet ljubomornih supruga nateralo na maratonsku akciju.

    Onoja se u utorak kasni noćni sat vratio iz provoda i uputio se u sobu svoje najmlađe supruge. To je naljutilo ostale žene, pa su upale u njenu sobu s noževima i palicama zahtevajući da bude i sa njima.

    Onoja je morao da pristane na njihove zahteve, što ga je na kraju koštalo života. Srce mu je zatajilo kada je bio sa petom ženom.

    - Moj je muž iznenada prestao da diše. Ostale supruge su se prvo počele da se smeju, ali kada su shavtile ozbiljnost situacije i da je mrtav, sve su se razbežale - ispričala je najmlađa supruga.

    Policija je u međuvremenu dve uhvatila, a za ostalima još traga, prenosi Nigeria Daily News.

    Beda, sirotinja, gologuz po brdima hodam, bukve sobaljujem i mlade cobanice, sa sobom darujem

  • #2
    Ostavila troje dece kod kuće da bi imala seks sa komšijom!


    Kristal Rasov (24) ostavila je svoje troje dece, stare četiri godine, tri godine i deset meseci, u svojoj kući na Floridi da bi mogla da ima seks sa komšijom i spava, javila je lokalna policija.


    Još gore, deca, od koje se jedno skroz ublatnjavilo, uspela su da dođu do prometnog autoputa sa četiri trake i da ga sama pređu u pet ujutru. Četvorogodišnjak je nosio bebu od deset meseci dok su pokušavali da izbegnu saobraćaj.

    Prolaznik ih je video i pozvao policiju. Kristal je uhapšena pod optužbom za zapostavljanje dece, i ona je priznala svoj zločin.

    Beda, sirotinja, gologuz po brdima hodam, bukve sobaljujem i mlade cobanice, sa sobom darujem

    Comment


    • #3
      Kaznili ih zbog preglasnog seksa



      ADELAIDA - Policija je privela ljubavni par , Džesiku Angel (34) i Kolina Meknzija (45) zbog preglasnog seksa. Naime, oni vode ljubav i do sedam satii, pet noći sedmično.

      Budući da su ih prijavili oni će svoje ponašanje morati da objasne sudiji kojii ih može kazniti i sa 3.900 evra novčane kazne.

      U svakom slučaju, za buku je uglavnom kriva Džesi.

      Naime, njima je zabranjeno "vrištanje, glasno uzdisanje, psovanje i podizanje glasa" nakon što ih je zbog narušavanja reda i mira tokom polnog odnosa policija morala "stišavati" 20 puta u poslednja četiri meseca.

      − Kako neko može živeti negde gde se ne sme voditi ljubav? To je smešno. U svakom slučaju, za buku je uglavnom kriva Džesi. Vodim ljubav i do sedam sati, pet noći sedmično. Verovatno ću umreti od srčanog udara, žena me ubija − komentarisao je Kolin.

      Beda, sirotinja, gologuz po brdima hodam, bukve sobaljujem i mlade cobanice, sa sobom darujem

      Comment


      • #4

        Beda, sirotinja, gologuz po brdima hodam, bukve sobaljujem i mlade cobanice, sa sobom darujem

        Comment


        • #5
          Dvaput uhvaćen u seksu s konjem

          Lin se rano ujutro ušunjao u štalu, "odradio" Sonija, a posle ga i očistio



          Vratio se na mesto zločina. Amerikanac Patrik Luis Lin (44) pre dve godine zbog seksa sa konjem štali u Floridi uhapšen je prošle godine, a nedavno ga je ponovo snimila kamera u istoj štali, ovaj put je stradao konj Soni.

          Lin se rano ujutro ušunjao u štalu, "odradio" Sonija, a posle ga i očistio.

          "Slutio sam da će se vratiti", rekao je vlasnik Alen Mekdirmid".

          Shvatio je da se nešto loše dogodilo kad je na podu štale primetio sredstvo za podmazivanje. Sani je bio očišćen, što tog dana ni on ni njegova supruga nisu uradili.Sigurnosna kamera snimila je Lina kako ulazi u štalu rano ujutro, a uhapšen je u svojoj kući. Čeka ga optužnica za upad na tuđi posed, provalu, opiranje prilikom hapšenja i bludničenje.

          Beda, sirotinja, gologuz po brdima hodam, bukve sobaljujem i mlade cobanice, sa sobom darujem

          Comment


          • #6
            pa se ti svalerisi preko neta

            Lažno prijavila silovanje jer joj se nije dopao seks sa internet simpatijom

            Žena po imenu Linet Li iz Tenesija optužena je zbog lažne prijave za silovanje koju je podnela protiv muškarca kojeg je upoznala na Internetu. Ispostavilo se da je svojevoljno pristala na seks, a da je prijavu podnela kako bi mu se osvetila jer joj se njegove veštine u krevetu nisu dopale.



            Linet Li (27) je ispričala policajcima da je putem sajta za upoznavanje kontaktirala muškarca s kojim se kasnije uživo upoznala. Posle prvog sastanka je usledio i drugi, tokom kojeg su otišli na skrovitu lokaciju. Muškarac je, navodno, tamo skinuo odeću i prisilio je na seks.





            Istražujući slučaj, policajci su primetili nelogičnosti u njenom iskazu. Kada su je ponovo pozvali na razgovor, Linet Li je ubrzo priznala da je tvrdnju o silovanju izmislila kako bi se osvetila zbog lošeg seksa.

            Beda, sirotinja, gologuz po brdima hodam, bukve sobaljujem i mlade cobanice, sa sobom darujem

            Comment


            • #7
              Pijani Rus tenkom upao komšiji u kuću



              Jedna stanovnica sela Berjozovo, smeštenog na ruskoj planini Ural, pozvala je policiju u 3 sata ujutru u petak i prijavila da joj je u kuću upao tenk, koji je prethodno srušio komšijsku ogradu i garažu.
              Policija je ubrzo stigla i konstatovala da u pitanju oklopni transptorter težak 14 tona, koji je toliko prestrašio 80-godišnjeg komšiju da je on pomislio da je izbio rat, saopštila je ruska policija.

              Vozač je bio toliko pijan da je policija uspela da ga ispita tek sutradan ujutro, kada je "bio zbunjen kako je uopšte završio u Berjozovu". Po zanimanju je mehaničar, a zbog pijane avanture u planinskom selu dobiće tužbu za narušavanje javnog reda i mira i ostaće bez vozačke dozvole.

              Moraće da nadoknadi i vrednost uništene imovine, a ako se ispostavi da je vozilo bilo ukradeno, preti mu zatvor.

              Beda, sirotinja, gologuz po brdima hodam, bukve sobaljujem i mlade cobanice, sa sobom darujem

              Comment


              • #8
                Šokantne seksualne tradicije širom svijeta



                Odnosi između žena i muškaraca, posebno oni koji se tiču seksa, uređeni su na različite načine. Ono što se smatra normalnim u nekim područjima zemaljske kugle, izaziva šokiranost u drugim, i obrnuto.

                1. Pleme Sambians sa Papue Nove Gvineje

                Da bi postali muškarci u ovom plemenu, dječaci se u sedmoj godini života odvajaju od svih žena i žive samo sa muškarcima narednih deset godina. Povrh toga, od njih se traži da piju sjemenu tečnost svojih starješina da bi porasli i ojačali.

                2. Pleme Trobrianders sa Papue Nove Gvineje

                U ovom plemenu vladaju potpune seksualne slobode, a ono što je karakteristično je da djeca jako mlada stupaju u seksualne odnose: djevojčice obično od šeste do osme godine a dječaci od 10 do 12.

                I dok svi mogu da imaju seks kada god žele, strogo je zabranjeno da par zajedno jede prije braka.

                3. Nepal, zajednica na Himalajima

                Na Himalajima ima jako malo zemlje za obrađivanje, pa su porodice, da ne bi dijelile zemlju među sinovima, došle do zanimljivog rješenja. Jedna žena se udaje za sve sinove, a ovo rješenje funkcioniše najbolje kada je žena vična da rasporedi vrijeme sa svakim od braće.

                4. Iran

                Muslimani imaju stroga pravila koja se tiču seksa i odnosa između žena i muškaraca. Međutim, u Iranu, mladi par koji želi da ima seks prije braka može da traži “privremeni brak”. Dozvoljeno im je da plate za kratku ceremoniju, sa pismenim ugovorom koji određuje vrijeme koliko će biti vjenčani. Kada se to uradi, mogu da imaju seks koliko žele, a da pri tom ne krše islamske zakone.

                Beda, sirotinja, gologuz po brdima hodam, bukve sobaljujem i mlade cobanice, sa sobom darujem

                Comment

                Working...
                X