Dešavanja u Poljskoj koja mogu biti zanimljiva. Sve ono što uglavnom ne možete videti u našim medijima. Naročito sada se dešava svašta u Poljskoj od kako je izbio rat u Ukrajini a Poljska se našla preplavljena ukrajinskim izbeglicama. U Poljskoj mnogi negoduju zbog tolikog priliva izbeglica a sa druge strane dobar deo Poljaka zaista ne voli Ukrajince zbog Banderovaca i svega onoga što se dešavalo od 1941, za dobar deo Poljaka Ukrajinci i Rusi su jedno te isto, naprosto ih ne vole.
Na snimku ispod možete videti ukrajinca koji radi kao taksista i kako ga napada Poljak koji uđe u taksi.
Vozač mu je rekao da ne može da pije pivo u kolima, a čovek se jako uznemirio.
- Odakle si? - Ukrajina.
- A ja sam, kučko, iz Poljske.
- Dođoše, kučke, u Poljsku, kučke, da voze taksi, kučka gost mi kaže, kučka, da ja ne mogu da pijem pivo u svojoj zemlji !?
Nakon što ga je Poljak udario, Ukrajinac počinje da vrišti za pomoć na ruskom (ne na ukrajinskom) ???
Na snimku ispod možete videti ukrajinca koji radi kao taksista i kako ga napada Poljak koji uđe u taksi.
Vozač mu je rekao da ne može da pije pivo u kolima, a čovek se jako uznemirio.
- Odakle si? - Ukrajina.
- A ja sam, kučko, iz Poljske.
- Dođoše, kučke, u Poljsku, kučke, da voze taksi, kučka gost mi kaže, kučka, da ja ne mogu da pijem pivo u svojoj zemlji !?
Nakon što ga je Poljak udario, Ukrajinac počinje da vrišti za pomoć na ruskom (ne na ukrajinskom) ???