Objava

Collapse
No announcement yet.

Vesti iz svesti i nesvesti...

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Seksi Čini

    Seksualno uzbuđenje mogu da probude i novac, intelektualne igre, visoke potpetice i popularni internet razgovori
    Svako seksualno iskustvo uvek je lepše i uzbudljivije kada se začini nekim afrodizijakom, a to ne mora da bude skupocena pilula za potenciju, već stvari kojima smo svakodnevno okruženi. Miris partnera, golišavo telo, lagana masaža, muzika lako mogu da naprave atmosferu koja podstiče na intimne odnose, ali kao afrodizijak mogu da posluže čak i novac, intelektualne igre, visoke potpetice i popularni internet razgovori.

    Para vrti gde burgija neće
    Nema smisla bežati od ove stare narodne poslovice. Surova stvarnost je da je retko koji afrodizijak moćan kao bogati bankovni račun. Čak su i oni najgori idealisti i romantičari svesni toga da će jedino tim sredstvom moći da kupe žestoko piće, parfem ili poklon koji će partner obožavati. Nekoliko skupih igračaka i nećete proći loše, barem za jednu noć. A dalje se snalazite sami i smišljajte kakve god želite trikove.

    Mirišljavo kamenje
    Iako su hemijska ispitivanja dokazala da kamenje ne sadrži nijedan element koji bi mogao da pobudi seksualnu želju, ono je poznato kao klasičan afrodizijak i, zahvaljujući autosugestiji, deluje kod mnogih. Vaš partner, dakle, ne mora da bude upućen u hemijski sastav školjki da bi mu porasla seksualna želja. Tako sam prizor mirišljavog kamenja i školjki mogu da budu dovoljan signal kojim ćete nekome pokazati da vas privlači.

    Štiklom do cilja
    Većina muškaraca (barem u Srbiji) je u kontekstu heteroseksualnih odnosa prilično konzervativna. Uzbuđuje ih ono što ih je uzbuđivalo i pre sto godina. Tako štikla ne samo da izdužuje list, već pri hodu daje jednu posebnu zavodljivost. Od klasične štikle do sado-mazo lakirane čizme širok je izbor, a na vama je da izaberete onu pravu!

    Napiši ono što ne smeš da kažeš
    Internet je poslednjih godina postao pravo utočište za one koji vole da razgovaraju o seksu. Popularni četovi omogućavaju ljudima da napišu ono što nikada ne bi izgovorili, a sam taj čin deluje kao jak afrodizijak. Stvara se uzbuđenje koje se ne postiže ličnim kontaktom, već samo pričom i opisima jer je mnogo toga lakše napisati nego reći ili uraditi. Gledajući u neki prozorčić na monitoru čovek se oseća opuštenije, a kad biste takvu otvorenost primenili i u stvarnom životu, nijedan drugi afrodizijak ne bi bio važan.

    Mentalne igrice
    Mnogi smatraju da ih uzbuđuje samo savršeno telo, čvrsta guza, naglašeni bokovi, pune usne... Međutim, to nije jedina stvar koja stvara želju da budete intimni sa nekim. Intelekt može da bude mnogo jači afrodizijak od svega dosad navedenog. Umne igrice, cimanje, dvosmislene upadice, slaganje oko nečega, sve je to jak stimulans za intimno druženje. Uostalom, dobro je poznata stvar da dobar, ali iskreni razgovor znači više od uske majice.

    Comment


    • #17
      Kako partner utiČe na vas?

      Kao spojeni sudovi

      KAKO PARTNER UTIČE NA VAS?


      Ako vam je partner pod stresom, to može da utiče na vaš krvni pritisak, njegova nesanica može da deluje na vašu telesnu težinu, a njegova depresija da smanji vaše samopouzdanje. Važno je da na vreme prepoznate sve partnerove navike kako biste njihov loš uticaj svele na minimum. Izbor partnera nikada nije slučajan već biramo one koji su nam slični, ali se sa njima i međusobno nadopunjujemo. Bez obzira na to da li živite zdravo ili ne, ukoliko vaš parner ima negativne životne navike, to će svakako uticati i na vas. Čak i ako u početku izgleda da ste potpuno različiti, vremenom ćete postajati sve sličniji i počećete da razmišljate na sličan način. Zbog toga, uz one dobre, sasvim nesvesno počinjemo da preuzimamo i tuđe loše navike.



      Depresivan partner i naše samopouzdanje

      Ukoliko je jedan partner nesrećan, on će biti sklon da kritikuje pa ćete se jednog trenutka na meti njegovih zajedljivih kritika naći i vi. Istraživanja su pokazala da se raspoloženje muškaraca može popraviti u društvu žena, ali ne i obrnuto. Osećaj sreće će zavisiti i od hrane koju jedete, odnosno količine šećera u krvi. Jedite pomalo, ali često kako bi nivo šećera bio optimalan. Umesto tri velika, izaberite pet manjih koje ćete rasporediti tokom dana.

      Holesterol može da vam skoči zbog partnera

      Kada živite s nekim, podsesno ćete usvojiti i njegove navike u ishrani. Tako, ako žena živi sa muškarcem koji ima visok holesterol, povećava se šansa da i ona oboli, jer sa svojim partnerom deli iste nezdrave prehrambene navike. S druge strane, pravilo važi i kada se uloge zamene. Da biste svoju drugu polovinu privikli na zdravu hranu, najbolje je da spremate sveža jela koja će biti gotova za desetak minuta. Testeninu s paradajzom i svežim povrćem ćete spremiti vrlo brzo kao i pečenu piletinu koju ćete poslužiti uz puno salate. Ovako ćete uštedeti dragoceno vreme, ali i sprečiti da vam se nagomilaju suvišni kilogrami.

      Partner pod stresom podiže pritisak

      Ako živite sa nekim ko je pod konstantnim stresom, postoje velike šanse da vam se poveća krvni pritisak i rizik od srčanih bolesti. Zato, čim uočite prve znake stresa kod partnera, trebalo bi da odreagujete. Da biste ga opustile, predložite mu mirišljavu kupku ili opuštajuću masažu. Ako to ne pomogne, posavetujte partnera da ode na fudbal. Muškarac bi svojoj partnerki pod stresom trebalo da preporuči dugu šetnju, odlazak u teretanu ili na trčanje. Naime, vežbanjem se oslobađa endofrin koji smiruje nerve, a ako vežbate pola sata nedeljno smanjićete nivo stresa čak do 75 procenata.

      Višak kilograma zbog nesanice

      Istraživanja pokazuju da osoba koja ima probleme sa snom može da nagomila kilograme jer sporije sagoreva glukozu i ugljene hidrate. Međutim, ako uspete da uskladite vreme kada odlazite u kreveti ustajanje, povećava se verovatnoća da bolje spavate. U prvom satu spavanja telo pokušava da utone u najdublji deo sna. Da biste lakše zaspale, pre spavanja pojedite bananu jer sadrži triptofan koji se pretvara u serotonin, a on izaziva pospanost.

      Partnerov libido utiče na seks

      Ako je vaš partner nezainteresovan za seks, verovatno ćete i vi vremenom izgubiti interesovanje. Vođenjem ljubavi se oslobađa hormon oksiticin koji podstiče seksualnu želju, pa tu i leži objašnjenje zašto posle seksa želimo još više seksa. Stručnjaci tvrde da se trudom može povratiti seksualna želja pa tako za početak predlažu da se odredi dan kada će partneri svoj dom pretvoriti u ljubavnu oazu. Romantične sveće i mekani prekrivači će doprineti da se stvori zavodljiva atmosfera. Takođe, sugerišu i da se pre samog seksualnog čina par ljubi i mazi bar pola sata. Tvrde da je uspeh zagarantovan.

      Comment


      • #18
        Poštovana tehnička podrško,
        Prošle godine sam unapredila svoj Dečko 5.0 program u verziju Suprug 1.0
        i primetila sam da novi program pravi neočekivane promene u modulu za
        knjiženje. Ograničio je pristup Cveće i Nakit aplikacijama koje su radile
        savršeno pod verzijom Dečko 5.0
        Povrh svega, Suprug 1.0 je deinstalirao većinu mojih programa kao što su
        Romantika 9.9, a instalirao neke module koje ni sama ne znam šta znače, kao
        sto su HNL 5.0 i NBA 3.0, s druge strane Dijalog 8.0 i Čišćenje kuće 2.6
        jednostavno sruše celi sistem.
        Probala sam situaciju očistiti programom Zvocanje 5.3, 5.4 i 5.5. ali na
        žalost nisam ništa postigla.
        Očajna !!
        ______________________________ __________________________

        Draga Očajna,
        Niste obratili pažnju na deklaraciju: Dečko 5.0 je zabavni paket, a Suprug 1.0
        je operativni sistem. Pokušajte uneti sledeće komande C:/MISLILA
        SAM DA ME VOLIŠ i instalirate programe Suze 6.2 Tada bi trebala
        aplikacija Suprug 1.0 automatski pokrenuti program Krivica 3.0 i Cveće 7.0.
        Ali upamtite, preterana upotreba ove metode može pokrenuti Neprijatnu
        tišinu 2.5 i Alkohol 6.1! Nikako ne instalirajte Svekrvu 1.0 i ne pokušavajte
        reinstalirati neku od starijih verzija aplikacije Dečko.
        Obe ove aplikacije nisu podržane i samo će srušiti Suprug 1..0 sistem.
        U biti, to nije loš program, ali ima ograničenu memoriju i ne može
        naučiti nove aplikacije tako brzo. Razmislite o nabavci novog softvera,
        lično preporučujem Začinjena hrana 5.3 i Seksi donji veš 1.0 .
        Oprezno koristite aplikaciju Zvocanje, jer može doći do tajne instalacije
        virusa Ljubavnica 1.0 koji jedino možete obrisati Privatnim detektivom
        5.8 ili čak Advokatom 9..8. To je veoma teško izvesti pravilno jer može
        doći do resetovanja sistema Suprug 1.0 koje je bespovratno i zahteva
        instalaciju Suprug 2.0.

        Comment


        • #19
          Temperaturne razllike po državama



          +18°C Na Havajima uzimaju drugi pokrivač
          +10°C U zgradama u Helsinkiju isključuju grejanje
          +2°C Italijanski automobili ne mogu da upale


          0°C Destilovana voda se smrzava


          -1°C Dah se vidi. Rusi jedu sladoled i piju pivo.
          -4°C Pas vam se uvaljuje u krevet.
          -10°C Francuski automobili ne mogu da upale
          -12°C Političari počinju da pričaju o beskućnicima.
          -15°C Američki automobili ne mogu da upale.
          -20°C Dah se čuje.


          -24°C Japanski automobili ne mogu da upale.
          -28°C Pas vam se uvaljuje u pidžamu.
          -29°C Nemački automobili ne mogu da upale.
          -30°C Ni jedan normalan automobil ne može da upali.
          -36°C Ruski automobil ne može da upali.
          -39°C Rusi zakopčavaju svu dugmad na košuljama.
          -50°C Automobil ti se uvaljuje u krevet.
          -60°C Žitelji Helsinkija se smrzavaju. U Moskvi zakopčavaju kapute.


          -70°C Smrzavaju se i u paklu. Univerzitet u Kuznjecku organizuje kros-kontri.
          -72°C Advokati zavlače ruke u sopstvene džepove.
          -120°C Alkohol se smrzava. Rusi zato potpuno u autu.
          -273,15°C Apsolutna nula. Prekida se kretanje elementarnih čestica. Rus liže smrznutu vodku

          ...

          Comment

          Working...
          X