Objava

Collapse
No announcement yet.

Sta je za vas idealni-jednostavni obrok ?

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    hleb u jajima
    izlpas jaja i izmutis pa umocish stari lebac samo da nije bujdav
    i ispeces u masnoci koja cvci dok se pece
    posle mosh prmazati i sa ajvarom ili kajmakom
    a moze i marmelada od gore
    osh slatko ili slano
    od pica najlepse ide mleko
    u slanoj varijanti moze i pivo

    Comment


    • #17
      ...brzo i ukusno,,,pljeskash meso i przhish u vrelo maslo....
      postoje dva tipa MUSHKARACA....
      jednima se svidjam....
      a druge nemaju ukus.....
      hmmmm...a treti pozvache prijatelja umesto mene...sigpic

      Comment


      • #18
        STARI LEBAC SAMO DA NIJE BUJDAV
        kriške kačkavalja,
        režnjevi šunke,
        prezla,
        jaja,
        ulje.
        vaku krišku hleba podeliti uzduž. Na svaku krišku hleba staviti krišku kačkavalja (iste veličine kao hleb), preko njega režanj šunke, režanj sira, poklopiti hlebom. Sendvič pritisnuti dlanom; Pažljivo umočiti u ulupana jaja, pa u prezlu.
        Pržiti na vrelom ulju dok ne porumeni.
        MOZE UZ MLEKO ILI JOGURT
        PRIJE TOGA JEDNA RAKIJICA

        Comment


        • #19
          2 jaja na oko
          2 virshle
          mnogo majoneza
          kiseo kupus sa alevom paprikom i belim lukom
          i naravno rakijica

          Comment


          • #20
            burek sa sirom i jogurt

            Comment


            • #21
              Evo bas sad sirotinjski veceram
              Radio ceo dan...ne stigoh ni da kupim ista....samo se dovukoh kuci

              I sranjeeee, samo tost bajati, neki margarin i nistaaaa viseeee
              bruka

              I ko nekad davno, na vrhu jedne planine samo tad je bila mast uzegla i proja neka bajata....

              Bas mi sladak ovaj dvopek ihhh

              Comment


              • #22
                To je slika komplet lepinje....Obožavam je...

                Inače,volim da jedem puuuuuuuuno......


                Crni hleb,sir,slanina(red-red),ljuti ajvar.....


                Pita sa razvučenim korama....mama mi je ekspert...

                Comment


                • #23


                  Morash da jedesh lepo...zashto ne kupish nesto u marketu..pavlaku..jaja i mleko trajno, to uvek mozesh imati u frizideru...occas se naprave pofezne (jaja+malo mleka+so origano..ako ima rendanog kackavalja pride ihhh...sve se umucka i ubacish krishke hleba i przish ih na ulju malko sa jedne i druge strane) eto topla klopica sa mlekicom...

                  Comment


                  • #24
                    postoje dva tipa MUSHKARACA....
                    jednima se svidjam....
                    a druge nemaju ukus.....
                    hmmmm...a treti pozvache prijatelja umesto mene...sigpic

                    Comment


                    • #25

                      Comment


                      • #26
                        Tost margarin i beli luk

                        Comment


                        • #27
                          Meni ovo bilo bas jednostavno iako mozda nekima nece delovati tako

                          Danas bas posle 3 meseca ja resio da jedem nesto 'normalno'

                          Pasta sa tunom
                          Neophodno je:
                          2konzerva tune
                          500gr paste (makarone kako bi mi Srbi rekli) "azzaro' ili 'gonoro'
                          0.5l pasiranog paradajza
                          200-300gr patlidzana
                          1 glavica crnog luka
                          1kasika brasna
                          so
                          ulje

                          ---------
                          Nije neophodno ali je pozeljno:
                          1supena kasika sojinog sosa
                          1/2 supene kasike susamovog ulja

                          Priprema:
                          U prokljucalu vodu ubacite 1 supenu kasiku soli i pastu da se kuva (nije dobro da se prekuva)

                          U drugoj posudi...
                          Proprziti sitno iseckani luk na vrelom ulju (20-30sec)
                          dodati prethodno izrendani patlidzan, i proprziti jos nekih par minuta
                          Pred kraj dodati malo sojinog sosa, bibera,tunu (naravno ne sa uljem iz konzerve)
                          Kad se sve malo sjedini dodati kasiku brasna i promesati jos 1min na vatri, potom dodati paradajz i sve prokrckati jos par minuta

                          Dobro ocediti pastu kad bude gotova poprskati susamovim uljem da se ne ulepi i da bi dobila aromu !

                          Sluziti po zelji(ja cepam iz sherpe)

                          ps
                          Gore navedene vrednosti su za jednog prosecnog Srbina kao sto sam ja, ili za 4normalne osobe

                          Comment


                          • #28
                            sve sto je po volji je dobar obrok

                            Comment


                            • #29

                              Comment


                              • #30
                                za dorucak moze samo jogurt
                                rucak-parce mesa
                                vecera-nista,poneeekad bas neka vocka
                                u pola noci-nes
                                to me odrzava u zivotu
                                Nema te ljubavi koje nisam gladna i mrznje koje nisam sita...

                                Comment

                                Working...
                                X